Dakick'ten iPad için TV Rehberi uygulaması

Dakick'ten iPad için TV Rehberi uygulaması

Ülkemizin yeni nesil internet girişimlerinden Dakick.com, App Store'a yeni bir uygulamayla daha girdi. Dakick TV Rehberi adlı uygulama dikey bir alanda iPad kullanıcılarına hitap ediyor.

Etkinlik önerisi ve etkinlik içeriği sayısı açısından kendini Türkiye’nin en kapsamlı sitesi haline getirmek isteyen Dakick, Daha önce iPhone, Android, Samsung Smart TV ve Philips Net TV için web platformunu temel alan uygulamalar geliştirmişti.

Dakick TV Rehberi ise sadece televizyon yayınlarının takibini kolaylaştıran bir uygulama olarak yayında.

Dakick iPad TV Rehberi

Stoneroos adında Hollandalı bir şirketle işbirliği ile sunulan uygulamayla, 46 kanalın yayın akışına ulaşabiliyor, anlık programını takip edebiliyor, programlar hakkında çeşitli bilgiler alabiliyorsunuz.

Twitter hesabınızı kullanarak herhangi bir program hakkında kolayca Twitter iletisi gönderebiliyorsunuz. Ayrıca izlemek istediğiniz bir program için alarm kurarak yayın başlamadan önce bildirim alabiliyorsunuz ki bence uygulamanın en önemli özelliği bu.

Dakick iPad TV Rehberi 3

Dakick'in kurucu ortağı SerkanÜnsal’ın bu uygulamayı hem bir test ürünü olarak hem de gelir getirmesi açısından önemli görüyor. Şu anda herhangi bir kullanıcı girişine ihtiyaç olmadan kullanabileceğiniz uygulamaya ilerleyen zamanda Dakick hesabınızla giriş yapabileceksiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.