Beklenen site açıldı: AslanobaYatirimYaptiMi.com

Beklenen site açıldı: AslanobaYatirimYaptiMi.com

Son ayların en hızlı yatırımcısı olan Hasan Aslanoba, Türkiye internet sektöründe ciddi bir etki yaratmayı başardı. Özellikle geçen hafta ve bu hafta arka arkaya açıklanan yatırımlarla sektörde neredeyse başka bir konunun konuşulmadığını söyleyebiliriz. Hatta artık Webrazzi açısından iş öyle bir noktaya geldi ki, Hasan Aslanoba yani kurumsal yapısıyla Aslanoba Capital tarafından yapılan yatırımın olmadığı gün okuyucularımız şaşırıyorlar.

Yatırım haberlerinin böyle arka arkaya gelmesiyle Sneijdergeldimi.com türü siteler furyasına Aslanoba'nın da dahil olması an meselesiydi. Hatta açıkca söylemek gerekirse biz de böyle bir site yapmayı ofiste bir süre tartışmıştık. :) Sanırım bir tek biz konuşmamışız ve AslanobaYatirimYaptiMi.com açılmış. Alan adı kaydının iProspect'te çalışan Behlül Göktepe'ye ait olduğu site günlük olarak Hasan Aslanoba'nın yaptığı yatırıma göre değişiyor.

Henüz sitede bugün bir Aslanoba yatırım haberi olmadığı için olumlu durumda yayınlanan görseli göremedik, ama bir okuyucumuz sitede kullanılan aşağıdaki olumlu durum görselini bizimle paylaştı.

tumblr_inline_miqko2zs7z1qz4rgp

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.