GastroClub, BIC Angel Investments'ın 250 bin TL'lik yatırımıyla 1 milyon TL değerlemeye ulaştı

GastroClub, BIC Angel Investments'ın 250 bin TL'lik yatırımıyla 1 milyon TL değerlemeye ulaştı

İndirimli yemek ve etkinlik kulübü GastroClub, son dönemde Türkiye pazarına odaklanan BIC Angel Investments’dan yatırım aldı. Bu yatırımla birlikte BIC Angel Investment, GastroClub'ın azınlık hissesine sahip oldu.

Eylül 2012'de açılan ve TEB Girişim Evi'nin desteklediği girişimlerden olan GastroClub, BIC Angel Investment'dan yüzde 25 hisse için 250 bin TL yatırım alarak 1 milyon TL değerindeki internet şirketleri arasına girmiş oldu.

Sizlere Kasım 2012'de tanıttığımız girişim 70 bin TL sermayeyle kurulmuştu ve 1 yıldan kısa sürede değerini 14 katına çıkarmış oldu.

Yatırım anlaşmasını GastroClub kurucuları Gizem Oral Kutman ve Çağlar Karataş ile BIC Angel Investments Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Joachim Behrendt'in imzalamış. Daha önce kurucular arasında tanıttığımız Elif Günday ise yatırım sürecinden önce ekipten ayrılmış.

Gorsel_1

Şu anda 200 restoranın üye olduğu GastroClub, bu yatırımla üye restoran sayısını artırmak ve 2014 yılına kadar 50 bin üyeye ulaşma hedefini gerçekleştirmeye çalışacak.

Bu yatırım BIC Angel Investments'ın 2. yatırımı olurken Gastroclub girişimcileri TEB Girişim Evi'nin yatırımla buluşan ilk girişimcileri oldu.

Hatırlatmak gerekirse GastroClub, yıllık bir üyelik ile GastroClub üyesi restoranlarda yüzde 10 - 25 arasında indirimden faydalanmanızı sağlıyor. TEB Girişim Evi ise Girişim Bankacılığı kapsamında, işletme, finans, muhasebe, marka-patent danışmanlığı gibi imkanları ücretsiz olarak sağlamayı amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.