Elevatr: İş planınızı hızlıca oluşturmanızı sağlayan ücretsiz iPhone uygulaması

Elevatr: İş planınızı hızlıca oluşturmanızı sağlayan ücretsiz iPhone uygulaması

Eğer bir girişim için harekete geçmek o fikri doğru şekilde oluşturmakla başlar diyorsanız Elevatr (itunes) ile tanışın. iPhone sahibiyseniz iş fikrinizi detaylı şekilde ve kolayca dökümante edebilirsiniz.

Elevatr, basit bir iş planını kademeli olarak doldurmanızı sağlayan basit ve ücretsiz bir mobil uygulama. Kayıt olduktan sonra fikrinizi adlandırıp hemen işe koyulabilirsiniz.

Uygulamadaki hazır iş planında 5 bölüm (fikir, pazar, ürün, iş modeli, uygulama) ve bunların bazı alt kırılımları var. Tüm alanları düşünerek doldurduğunuzda neler yapmanız gerektiğini görmeniz oldukça kolaylaşıyor.

Yakında iPad ve Andorid uygulamalarını da sunacak olan Elevatr, fikirlerinizi başkalarıyla şifreli olarak veya burada paylaştığım gibi açık şekilde paylaşmanıza da izin veriyor. Uygulama içindeki gizliliği ise sözlü bir taahhütle koruma altına alıyor. Yani fikirleriniz her hangi bir şekilde Elevatr ekibi tarafından görüntülenmiyor veya kimseyle paylaşılmıyor.

Aklınızdaki fikri yazıya dökmekte zorlanan  veya aklındaki fikirleri hemen kayıt altına almak isteyen biriyseniz Elevatr'ı mutlaka deneyin derim. İş fikriniz hakkında başkalarından fikir almak için de gayet faydalı bir uygulama olarak görüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.