Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: Medya platformlarında geçirilen süre ile reklam harcamaları karşılaştırması

Webrazzi PRO’da haftanın grafiği: Medya platformlarında geçirilen süre ile reklam harcamaları karşılaştırması

Yaklaşık 2 ay önce yayın hayatına başlayan Webrazzi PRO'nun bir diğer 'Cuma yazısı' ile daha karşısınızdayız. Öncelikle Webrazzi PRO hakkında kısa kısa bilgiler verip daha sonra da bu hafta Webrazzi PRO'ya eklenen içerikler arasından en çok dikkatinizi çekeceğini düşündüğümüze ABD'de insanların medya platformlarında geçirdikleri süre ile reklam harcamalarının karşılaştırılmasına yer vereceğiz.

Ayrıca Webrazzi PRO'da üye girişi yapmadan da arama yapabileceğiniz hatırlatalım. Sağ üst köşede yer alan arama kutucuğunu kullanarak dilediğiniz aramayı yapabilir ve sonuçları başlıklar halinde görebilirsiniz. Örnek bir 'Facebook' araması için şuraya bakabilirsiniz.

Webrazzi PRO'nun tanıtım video'sunu şuradan izleyebilirsiniz. Platform hakkında detaylı bilgi için ise buraya bakabilirsiniz. Webrazzi PRO'da şu an 3 farklı paket bulunuyor. Buna göre Webrazzi PRO’da 1 kullanıcı içeren Bireysel pakete 499 TL + KDV, 5 kullanıcılı Startup paketine 799 TL + KDV ve 10 kullanıcılı Kurumsal pakete de 999 TL + KDV ödeyerek sahip olabilirsiniz. Ücretlendirme ile ilgili tüm detaylar için tıklayabilirsiniz. Bu arada ödemenizi dilerseniz kredi kartı ile dilerseniz de havale ile yapabiliyorsunuz, havale ile ödeme yapabilmek için bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

Haftanın en çok öne çıkan grafiği

Geride bıraktığımız haftada dijital sektörün bilgi merkezi olan Webrazzi PRO'ya toplamda 21 içerik daha eklendi. İçeriklere baktığımızda özellikle sosyal medya, mobil ve donanım konularının öne çıktıklarını söyleyebiliriz.

Webrazzi PRO'da bu hafta en çok ilginizi çekeceğini düşündüğümüz içerik ise Amerika Birleşik Devletleri'nde insanların farklı medya platformları üzerinde geçirdikleri süre ile o platformlarda yapılan reklam harcamalarını karşılaştırıyor. Söz konusu platformlar ise basılı medya, radyo, tv, internet ve mobil.

abdde_insanlarin_medya_platformlarinda_gecirdikleri_sure_ile_reklam_harcamalarinin_karsilastirilmasi_b ABD'de insanların medya platformlarında geçirdikleri süre ile reklam harcamalarının karşılaştırılması

Yukarıda da bulabileceğiniz grafik, daha önce Webrazzi'de haberleştirdiğimiz KPCB’nin 2013 Yılı Trend Raporu'dan alınma. Grafiği kısa bir süre incelediğinizde rahatlıkla farkedebileceğiniz gibi özellikle mobil ve basılı medya konularında ciddi bir dengesizlik söz konusu. Mobil alanda insanların geçirdiği süreye rağmen yapılan reklam harcamaları yetersiz kalırken tam tersi bir durum da basılı medya için geçerli. Diğer yandan TV, radyo ve internet alanlarında kısmen daha olağan bir durum göze çarpıyor.

Webrazzi PRO ile ilgili her türlü görüş, öneri ve sorunuz için bize pro (at) webrazzi.com'dan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.