EBRD, Evim.net'e yapılacağı yatırımın son aşamasında olduğunu doğruladı

EBRD, Evim.net'e yapılacağı yatırımın son aşamasında olduğunu doğruladı

Devam eden Webrazzi Startup'13 oturumlarında EBRD (European Bank for Reconstruction and Development) Türkiye yatırımlarından sorumlu yöneticisi Yavuz Kaynar sahnedeydi.

Arda Kutsal'ın sorularını yanıtlayan EBRD yöneticisi Kaynar, ERBD fonlarının 40-50 milyon Euro'luk bir kısmının risk sermayesi olarak harcamak istediklerini de aktardı.

EBRD Türkiye yatırımlarından sorumlu yöneticisi Yavuz Kaynar, yatırım aşamasında genellikle fonlarla birlikte hareket ettiklerini, melek yatırımcılarla birlikte de yatırım yapabileceklerini fakat bankanın tek başına bir yatırım gerçekleştirmediğini açıkladı.

Sizlere daha önce ERBD'nin 212 VC ve bir yabancı fon ile birlikte daha Evim.net'e yatırım yapacağı duyumlarını aktarmıştık. EBRD'den Yavuz Kaynar, Arda Kutsal ile yaplaştığı söyleşi sırasında Evim.net'e yatırım haberlerini doğrulayarak, yatırımın son aşamasında olduğunu açıkladı. Bu esnada, Evim.net'in kurucusu Ali Özen de sahneye çıktı.

EBRD (European Bank for Reconstruction and Development), Evim.net'e yaptığı yatırımın sebeplerini ve niçin Evim.net'in ilk tercihleri olduğunu da açıkladı. Evim.net ekibinin güçlü olmasının seçimlerinde önemli bir etken olduğunu aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.