Online radyo Karnaval'dan e-ticaret girişimi: krnvl SHOP

Online radyo Karnaval'dan e-ticaret girişimi: krnvl SHOP

Karnaval.com bildiğiniz gibi Webrazzi Ödülleri 2012'de okurlarımız tarafından 'en iyi yeni web girişimi' olarak seçilmiş ve ödüle layık görülmüştü. Sanırım pek çoğumuz Karnaval.com'u bir online radyo olarak biliyoruz ama bu sefer Karnaval kendi içerisinde yeni bir girişim ile karşımıza çıktı.

Karnaval.com, krnvlSHOP olarak adlandırıdığı ve karnaval.com/shop adresinde yayına sunduğu web sitesi ile e-ticaret yapmaya başladı.

krnvl SHOP'un amacı, özenle seçilmiş ürünleri sadece Karnaval radyo dinleyicileri ile buluşturmak. Genel görüntüsü ile bir özel alışveriş sitesini andıran görünümü ile, bünyesinde son tarihi olan farklı kampanyalar şu anda yer alıyor.

Verilen bilgilere göre, markalarla işbirliği yapılıyor ve bu markaların ürünleri çok özel fiyatlarla Karnaval dinleyicilerin beğenisine sunuluyor. Yani bir yandan Karnaval'da radyo dinlerken, bir yandan da alışverişinizi bu platform üzerinden yapabiliyorsunuz.

krnvlSHOP'un ana sayfası

krnvl SHOP'a göz attığımızda, altyapının daha önce sizlere tanıttığımız özel e-ticaret sitesi madalion tarafından sağlandığını görüyoruz. Madalion'un web sitesinden aldığımız bilgilere göre madalion, takipçi, müşteri, çalışan, dinleyici gibi tanımlı kişilere ulaşan her tür kişi veya kurumu kendi özel markalarıyla "e-ticaretleştirme" ya da kurumların bu kişilere belli dönemlerde e-ticaret teklifleri götürmelerini sağlayan bir platform. Kısacası krnvl SHOP'tan yapılan alışverişlerin altyapı, güvenlik ve ödeme gibi konularda servis sağlayıcısı madalion olmuş. Bu taşeron e-ticaret yapısının belki bir dezavantaj olmasının yanı sıra, karnavalshop.com alan adında bir başka e-ticaret sitesinin ikamet ediyor olması da krnvl SHOP için bir başka eksi.

Bakalım online radyo konusunda çok başarılı işler ortaya koyan Karnaval.com, e-ticaret alanında nasıl bir başarı elde edecek?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.