Derici.com: Deri ürünlerde üreticiden tüketiciye yeni e-ticaret girişimi

Derici.com: Deri ürünlerde üreticiden tüketiciye yeni e-ticaret girişimi

Türkiye'deki e-ticaret hacmi her geçen gün büyürken dikey projeler yeni girişimcilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Derici.com da son dönemlerde Türkiye'deki dikey e-ticaret projeleri arasına girenlerden.

İki üniversite öğrencisi olan Bahaddin Önal ve Furkan Tabaş tarafından kurulan Derici.com, ayakkabı üretimi gerçekleştiren Dündar Ayakkabı tarafında destekleniyor.

Derici.com yukarıda da belirtiğimiz gibi dört farklı kategoride satış yapan bir e-ticaret sitesi. Ancak sitenin kullanıcı tarafında dikkat çeken avantajlarından biri fiyat ve kalite. Aldığımız bilgilere göre sitede, hem kendi üretimi hem de Deri-G markasıyla fason olarak üreticilerden temin edilen ürünler bulunuyor. Derici.com'daki ayakkabılar firmanın kendi üretimi olan ürünler arasında. Çanta, cüzdan ve kemer gibi aksesuarlar ise fason üreticilerden temin ediliyor.

Tüm bu ürünlerin ortak özelliği ise hakiki deriden üretiliyor olmaları. Kurucu ekip, fason üreticilerden temin ettikleri ürünleri "kılı kırk yararak" seçtiklerini özellikle belirtiyorlar.

Şu anda sitede ayakkabı, çanta, kemer ve cüzdan gibi dört farklı kategori bulunuyor. Sitede bulunan ürün sayısı ise 500'e yaklaşmış durumda. Fakat sitenin kurucularından aldığımız bilgilere göre bu sayı her geçen gün artıyor.

derici-com-ana-sayfa

Site kurucularının gelecekteki planları arasında şubeleşmek öncelikli bibulunuyor. Site kurucuları gelecek vizyonlarını şu şekilde aktarıyor: "Derici.com'u ve onun ana markası olan Deri-G 'yi günün modasına uygun çizgilerle, hakiki deri, kaliteli ürün ve uygun fiyat konseptiyle bütünleştirdikten sonra ilk 5 yıl Türkiye'de ve daha sonrasında Dünya genelinde perakende olarak şubeleşmek istiyoruz."

Dikey e-ticaret siteleri özellikle son dönemde sıkça tartışılan konuların başında gelse de üreticiden tüketiciye konseptinde olan sitelerin dikkat çekmeye devam edeceğini söyleyebiliriz. Kendi üretim ürünlerinin yanı sıra fason üreticilerle çalışan Derici.com dikkat çeken dikey projeler arasına girmeye aday durumda. Sitedeki ürün sayısının artmasıyla beraber Derici.com'un daha fazla kullanıcıya hitap edebileceğini düşünüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.