Ashton Kutcher, Steve Jobs olursa: jOBS filmi Ocak’ta vizyonda [Galeri]

Ashton Kutcher, Steve Jobs olursa: jOBS filmi Ocak’ta vizyonda [Galeri]

Steve Jobs’ın aramızdan ayrılmasının üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti fakat iş dünyasındaki etkileri hala devam ediyor ve daha uzun süre de devam edeceğe benziyor. Fakat Jobs’un etkisi iş dünyası ile sınırlı değil. Sıra dışı yaşam öyküsü ve duruşu ile etkisini işin ötesine taşmayı başarmış olan Jobs’ın hayatını konu alan bir film çekilmesi de bunun önemli bir ispatı.

jOBS adlı biyografik filmin başrolünde ise Steve Jobs’u canlandıran oyuncu Ashton Kutcher. Çekimleri tamamlanan film ilk olarak Ocak ayında ABD Utah’da düzenlenecek olan Sundance Film Festivali’nde gösterime girecek. Festivalin en önemli filmi olarak gösterilen jOBS’un kapanışta gösterilmesi bekleniyor.

Filmin ilk gösterimi Ocak 2013’te olacak ama Türkiye gösterimi ile ilgili henüz bir bilgi yok. O zamana kadar filmin resmi sitesi, Facebook sayfası veya Twitter hesabını takip edebilirsiniz.

Bu sırada ek bir not olarak bu Steve Jobs’ın hayatı ile ilgili tek film olmayacak gibi görünüyor. Sosyal Ağ filminin de senaryosunu yazan Aaron Sorkin’in bir Steve Jobs filmi yazmaya başladığını da aktarmış olalım.

İşte senaryosunu Matt Whiteley'in yazdığı, yönetmenliğini Joshua Michael Stern'ün yaptığı ve Ashton Kutcher'ın Steve Jobs'ı canlandırdığı filmle ilgili bazı görüntüler...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.