Kickstarter'dan projesine 10 milyon dolar topladı ve şimdi İstanbul'a geliyor!

Kickstarter'dan projesine 10 milyon dolar topladı ve şimdi İstanbul'a geliyor!

11 Nisan 2012'de Eric Migicovsky tasarımını yaptığı bir ürünü fikir sahiplerinin projelerine destek bulmak için kullandıkları popüler servis Kickstarter'a yükledi. Ürün kısa süre içinde Kickstarter'ın tarihinde görülmemiş bir başarı yakaladı ve $100.000 (100 bin dolar) ihtiyaç varken, toplam $10.000.000 (10 milyon dolar) para topladı. Biz Pebble'ı ilk kez sizlerle paylaştığımızda ürün için 28 saatte 1 milyon dolar toplanmıştı.

Haliyle özellikle Amerika medyası konuya büyük ilgi gösterdi ve Eric Migicovsky iPhone ve Android cihazlarla entegre çalışan bir saat olan Pebble ile herkesin dikkatini çekti. Dile kolay, 100 bin dolar ararken, Kickstarter üzerinden 10 milyon dolar toplamak herkesin başarabileceği birşey değildi.

Pebble'ın yaratıcısı Eric Migicovsky Webrazzi Summit'te!

Hem ürün olarak son derece inovatif olan Pebble hem de bir girişimci olarak Eric Migicovsky son dönemlerin en trend konusu ve girişim alanı olan Internet of Things (IoT) konseptinin öncüleri arasında gösteriliyorlar. Şu günlerde tüm dünyanın peşinden koştuğu bu önemli girişimci bilin bakalım 4 Ekim'de nerede olacak? ;)

Sözü fazla uzatmayayım; Pebble'ın yaratıcısı, Eric Migicovsky 4 Ekim 2012'de Webrazzi Summit'te olacak ve İstanbul'da bizim misafirimiz olarak bir süre konaklayacak.

Yukarıda Pebble'ın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz ve heyecanlanmaya başlayabilirsiniz. Ama heyecanlanırken Webrazzi Summit'in son biletlerinin kaldığını da unutmadan hemen kaydınızı yaptırın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.