FinansTL: Bireysel gelir-gider hesabınızı kolayca planlayın, raporlayın

FinansTL: Bireysel gelir-gider hesabınızı kolayca planlayın, raporlayın

FinansTL.com, gün geçtikçe çeşitlenen kazanç ve harcamalarımızı yönetmemizi sağlayan yeni bir girişim. Nakit akışını yönetmek için işin tecrübeli bir ekip tarafından geliştirilmiş bir uygulama.

Hayatı idame ettirmek için gelir-gider dengesini oluşturmak aslında oldukça temel bir ihtiyacımız ama bunu çoğu zaman ihmal ediyoruz. FinansTL de "para kazanmak sorun değil, önemli olan parayı harcamasını bilmek" sözündeki 2. kısımda yardıma koşuyor.

Musa Ünsal Tunçay ve Ayşegül Baydar'ın kurduğu girişim, banka çalışanı bir bireysel finans danışmanın desteğiyle hareket ediyor. Bireysel muhasebe programlarının çevrimiçi yazılım şeklinde olarak sunuyor.

Sade ve anlaşılır haliyle rakiplerinden ayrılmak isteyen FinansTL, gelir-gider takibi ve bütçe yönetimini herkes için kullanılabilir hale getiriyor. Dolayısıyla sunulan hizmet bireysel kullanım olarak geçse de iyi bir planlamayla yeni girişiminizin gelir ve giderlerini buradan takip etmek ve raporlamak için kullanabilirsiniz.

Henüz yolun başında olan ve reklamla büyümek için üye sayısını artırmayı isteyen girişim yaklaşık 3 ay önce açılmış ve test sürecinden sonra 2 aydır eksiksiz olarak hizmete vermeye başlamış. Şu anki üye sayısı 100'ün üzerinde.

İlk ay ücretsiz kullanım sunuluyor ve yıllık abonelikte ayda 1 TL'nin altında bir ücretle kullanılabiliyor. Bu iş özelinde hizmet bedeli gayet düşük olduğu için Finans TL'de mobil ödeme seçeneği de kullanılabiliyor.

Toplamda 9 ülke ve 27 farklı ilden ziyaretçiye ulaşmayı başaran FinansTL, 2012’nin son çeyreğinde aktif kullanıcı sayısını 1000’in üzerine taşımayı hedefliyor.

Türkiye'de bireysel gelir-gider hesabını sistemli halde yönetmeye çok alışkın olmasak da bu tür girişimlerin sayısının artması önümüzdeki dönemde bir pazar oluşmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Eğer siz de şimdiye kadar bu tür bir hizmeti kullanmadıysanız FinansTL ile başlayabilirsiniz. Zira girişimcilerimiz sizin için ücretsiz 3 Aylık Planı (Satış Fiyatı 4,00TL) ücretsiz olarak kullanma fırsatı sunuyor. Yani ilk ayın ücretsiz kullanımıyla toplamda 4 ay boyunca finansal raporlamanızı ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Zaten bir şeyler biriktirmeye başlarsanız sonraki cüzi ücretlerin bir önemi olmayacaktır. ;)

Kodunuz: 25w897brz

Bireysel finans yönetimine eğilenlerin finanstl.com/blog adresine göz atmasını da tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.