Webrazzi Summit 2012 için kayıtlar başladı!

Webrazzi Summit 2012 için kayıtlar başladı!

Webrazzi'nin her yıl heyecanla beklenen ve internet sektörünü uluslararası boyutta biraraya getiren en büyük organizasyonu Webrazzi Summit için geri sayım başladı.

Detaylara geçmeden önce dilerseniz hemen şimdi 4 Ekim 2012 tarihinde gerçekleşecek Webrazzi Summit'in web sitesini ziyaret edebilir ve erken kayıt indiriminden faydalanarak kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye'nin en etkili internet konferansı!

Webrazzi Summit'i bilmeyen yoktur ama yine de hatırlatmakta fayda var. Yılda sadece bir kez düzenlenen ve bu sene 4 Ekim 2012 tarihinde gerçekleşecek Webrazzi Summit'te geçtiğimiz sene 54 konuşmacı yer almış ve 4 farklı salonda toplam 34 oturum düzenlenmişti.

Geçen sene Point Hotel Barbaros'un 2 katında gerçekleşen organizasyon, bu sene yine Point Hotel Barbaros'ta ve 4 farklı katta gerçekleşecek. Yani otele ait tüm konferans salonlarını ve konferans imkanlarını aldık diyebiliriz. :)

Türkiye internet pazarının en önemli networking platformu!

Tüm gün süren Webrazzi Summit aynı zamanda daha önce katılanların bildiği üzere Türkiye internet pazarının en önemli networking platformu olma özelliğine sahip. "Bir yılda dağıttığım kartviziti bir günde Webrazzi Summit'te dağıttım" diyen oldukça fazla kişiyle bizzat konuşmuş biri olarak bunun altına gönül rahatlığıyla imza atabilirim.

Birbirinden değerli konuşmacılar Webrazzi Summit'te olacak!

Bugün sizlere ilk duyurusunu yaptığımız Webrazzi Summit'in, ilk konuşmacılarını da bu sayede sizlerle paylaşmış olalım.

Silikon Vadisi'nin süper melek yatırımcılarından Aydın Şenkut, Intel Capital'in Türkiye ve MENA bölgeleri müdürü Barış Aksoy, MUBI'nin kurucusu Efe Çakarel, SEOmoz'dan Joanna Lord, Accel Partners'dan Philippe Botteri ve Techcrunch'ın en popüler yazarlarından Jason Kincaid Webrazzi Summit'in geniş konuşmacı listesinden sizlerle ilk paylaşacağımız isimler. Konferans konuşmacıları ve programı ile ilgili önümüzdeki dönemlerde düzenli güncellemeler ve eklemeler yapıyor olacağız.

Aydın Şenkut - Felicis Ventures
Barış Aksoy - Intel Capital
Efe Çakarel - MUBI
Jason Kincaid - ex-TechCrunch
Joanna Lord - SEOmoz.org
Philippe Botteri - Accel Partners

Webrazzi Summit Sponsorlarına teşekkürler!

Webrazzi Summit 2012'nin sponsorlarına da bu fırsatla teşekkür etmek istiyorum. Elmas sponsorlarımız Nokta ve Turkcell, Platin sponsorumuz Yandex, Altın sponsorlarımız Digitouch, eGentic, Garanti Bankası, Leadbox, Microsoft Türkiye, Qualcomm, Gümüş sponsorlarımız Çalışkan-Kızılyel Avukatlık, Mikro Ödeme, Turk.net, Zanox ve Dijital Medya sponsorumuz Medyanet'e sonsuz teşekkürler.

Webrazzi Summit'e sponsor olabilirsiniz!

Webrazzi Summit'te halen sponsorluk alanları mevcuttur. Eğer sektörün en etkili konferansında yer almak isterseniz sponsorluk sayfalarımızı inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Erken kayıt indirimini kaçırmayın!

Webrazzi Summit'e haftalar hatta bazen aylar kala biletlerin tükendiğine şahit olduk. O yüzden erken kayıt indiriminden faydalanarak hemen kaydınızı yaptırabilir ve yerinizi garanti altına alabilirsiniz.

Geçen sene 200'e yakın kişi bilet almak için bekleme listesine girmişti ve sadece birkaç kişiye yardımcı olabilmiştik. Bu durum bizim de sizin de hoşunuza gitmiyor. O yüzden Webrazzi Summit kaydını ilk gerçekleştirenlerden olup hem indirimli fiyatlardan faydalanabilir hem de katılımınızı kesinleştirebilirsiniz.

Webrazzi Summit 2012 Sponsorları:

Elmas Sponsorlar

Nokta Turkcell

Platin Sponsor

Yandex

Altın Sponsorlar Digitouch Egenctic Garanti Leadbox Microsoft Qualcomm

Gümüş Sponsorlar

Çalışkan Kızılyel Mikro Ödeme Turknet Zanox

Dijital Medya Sponsoru

Medyanet

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.