Paradoks: Yeni nesil interaktif web dizisi

Video projeleri konusunda şimdiye kadar birçok yeniliğe imza atan Gökçen Karan'ın kurucu ortağı olduğu Sevenice Switzerland, daha önce sizlerle paylaştığımız Mynet'in yeni video portalı Sebastiyan için de bir interaktif web dizisi hazırlıyor.

Önümüzdeki Perşembe günü 6. bölümü yayınlanacak olan Paradoks'ta paranormal olayları araştıran bir tv yapımcısnın başından geçen enteresan olaylar konu ediliyor. Dizinin senaryosunu Gökçen Karan yazarken yönetmenliğini ise Saadet Dinç Karan yapıyor.

Yurtdışında artık alışılmış bir format olarak sayılabilen web dizilerinin başarılı bir versiyonu olan Paradoks'un Webrazzi'ye özel hazırladığı fragmanı yazının devamında izleyebilirsiniz. 

Paradoks’u asıl ilginç kılan kısım izleyicilerin dizinin sonunu tercih edebilmeleri. Dördüncü bölümden itibaren her bölümün sonunda izleyiciye dizi ile ilgili bir tercihte bulunmaları isteniyor ve izleyiciler farklı sonlar izleyebiliyorlar. Dizinin ileriki bölümlerinde ise sahnelere de izleyicilerin müdahaleleri söz konusu olabilecek. Ayrıca ürün yerleştirme konusunda da çalışmalar yapılacağı bilgisini edindik.

İnternetin giderek sosyalleştiği günümüzde izleyicilerin online etkileşimle müdahale edebildikleri hikayeler ve web dizileri gelecekte çok daha fazla tercih edilebilir. Bu anlamda ülkemizde başarılı örneklerden biri olan Paradoks'un tüm bölümlerini http://tinyurl.com/paradoksdizi adresinden ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.