Amazing Alex: Angry Birds yapımcısının yeni oyunu

Amazing Alex: Angry Birds yapımcısının yeni oyunu

Sadece Angry Birds oyunuyla milyar dolar değere ulaşabileceği konuşulan ve gelecek yıllarda borsaya açılmayı planlayan Rovio, kendine değer katacak yeni bir oyunu kullanıcılara sunmak üzere son hazırlıklarını tamamlamak üzere.

The Next Web'in haberine göre Rovio'nun yeni oyunun isminin Amazing Alex olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Rovio'nun uzun zamandan beri yeni bir oyunu kullanıcılara sunacağı uzun zamandan beri konuşuluyordu. Şirketin yeni oyun için alan adı aldığı haberde yer alan detaylar arasında. Alan adından oyun isminin ne olacağı anlaşılabiliyor. Alan adıyla birlikte aynı isimle Twitter ve Facebook gibi sosyal ağ hesaplarını aldığını da paylaşmak istiyoruz.

Haber yayınlandıktan sonra Rovio'dan bir açıklama geldi ve Amazing Alex'in şirketin yeni oyunu olacağın doğruladı. Ancak oyunun hangi tarihte kullanıcılarla buluşacağı yönünde bir tarih verilmediğini belirtmek istiyoruz.

Rovio, Angry Birds oyunuyla kolay kolay kırılamayacak indirilme rekorlarını elinde bulundurduğunu hatırlatmak istiyoruz. Şirket, Angry Birds markasıyla 2011 yılında 67 milyon dolar gelir elde etmişti. Rovio'nun 2012'de 200 milyon değere ulaştığı finans çevrelerinde kabul ediliyor. Şirket, Angry Birds'te olduğu gibi oyun karakterlerinin yan ürünleri ve sinema telifleriyle de yüklü bir gelir sağlıyor. Amazing Alex için de bunun geçerli olabileceğini söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.