ABD'li Likeable Pixelplus ile Türkiye'ye giriş yapıyor

ABD'li Likeable Pixelplus ile Türkiye'ye giriş yapıyor

Sosyal medya pazarlama yönetimi alanında global başarılara imza atan ABD'li Likeable Media, Avrupa ve Orta Doğu pazarına Pixelplus işbirliğiyle giriş yaptı. Dijital pazarlama ajansı Pixelplus'ın sosyal medya servislerinin yürütüldüğü departman bağımsız bir şirket olarak yapılandırıldı ve Likeable Istanbul adını aldı.

Edindiğimiz bilgiye göre Likeable Media, Likeable Istanbul'un azınlık hissesine sahip olacak ve firmaya global know-how ve stratejik katkı sağlayacak.

Likeable kurucusu ve CEO'su Dave Kerpen'in de Pixelplus ile işbirliğini duyurmak üzere İstanbul'a geldiğinin öğrendik. Likeable Istanbul, selefi olan Pixelplus sosyal medya departmanının portföyünü yöneteceği gibi Likeable Media'nın da İstanbul ofisi olarak hizmet verecek. Pixelplus ve Likeable Media, Avrupa ve Orta Doğu pazarında birlikte büyüme stratejisi izleyecek.

Şirket yetkililerinden aldığımız bilgiye göre Pixelplus sosyal medya departmanında görevli 20'ye yakın personel Likeable Istanbul'da görev yapacak ve ekip kısa süre içinde daha da büyüyecek.

Likeable Media 2006 yılında Kerpen tarafından kuruldu ve kısa sürede 'kulaktan kulağa' pazarlama yöntemini kullanarak farklılaştı. Şirket, üstlendiği sosyal medya pazarlama kampanyalarını Kerpen'in 'bir dostun tavsiyesi her hangi bir reklamdan daha güçlüdür' inancı üzerine inşa etti. Şirketin globalde 200'ü aşan müşterileri arasında  Neutrogena, 1-800-FLOWERS.com, Entenmann’s, Verizon FiOS, NYC Department of Health gibi büyük kuruluşlar bulunuyor.

Kerpen'in yazdığı 'Likeable Social Media: How to Delight Your Customers, Create an Irresistible Brand, and Be Generally Amazing on Facebook (& Other Social Networks)' adlı kitabı, Haziran 2011'de New York Times Bestseller listesine girdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.