Rocket Internet'ten Spor Tutkunlarına Özel Yeni Dikey E-ticaret Sitesi

Rocket Internet'ten Spor Tutkunlarına Özel Yeni Dikey E-ticaret Sitesi

Türkiye'de dikey e-ticaret sitelerine ilgi gün geçtikçe artıyor. Bunun son örneği de Rocket Internet'in yeni projesi Sporena. Spor giyimi tercih eden ve alternatif sporlarla ilgilenen kullanıcılara hitap eden Sporena, Serhat Karahan ve Aslı Fidangenç'in ortak çalışmaları sonucunda yayınına başladı.

40'a yakın farklı markanın sporla ilgili ayakkabı, giyim ve aksesuar ürünlerinin yer aldığı site henüz yeni olmasına rağmen oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Ürünlerin farklı açılardan çekilmiş fotoğrafları ile detaylı inceleme imkanın da bulunduğu Sporena'da yer alan filtre sistemi kullanıcıların aradıkları ürün ve benzerlerine kolayca ulaşabilmesini sağlıyor.

Sporla yakından ilgilenenlerin en önemli sorunlarından biri olan Türkiye'de bulunmayan aksesuar ve giyim malzemelerinin yurtdışından getirilmesi de sitenin yakın gelecekteki hedefleri arasında yer alıyor.

Ayrıca yakın zamanda Sporena içerisinde bir de blog yayına başlayacak. Bu blog sayesinde spor giyimi ile ilgili bilgilerin yanı sıra, spor haberleri, etkinlikler ve eğitici bilgiler de kullanıcılara aktarılabilecek.

Sporena alanında fark yaratan sitelerden biri olmak hedefiyle ücretsiz kargo imkanı sunuyor ve belki de en önemlisi müşterilerine sipariş ettikleri üründen memnun kalmamaları durumunda 1 ay içerisinde iade veya değişim imkanı sunuyor. Değişim durumunda kargo ücretini yine Sporena karşılıyor.

Sporena'nın yöneticilerinden Aslı Fidangenç site ile ilgili olarak şunları söylüyor:

Sporena olarak Türkiye’nin en kapsamlı, en çok marka seçeneğine sahip online spor mağazası olmayı hedefliyoruz. Spor yapan, spor yaşamayı seven herkese hitap ediyoruz. Müşterilerimizin mutluluğuna önem veriyoruz. Sipariş ettiği üründen memnun kalmadığında 1 ay içinde iade veya değişim imkanı tanıyoruz. Kullanıcıya sağladığımız alışveriş kolaylığı avantajını kullanarak kısa zamanda spor perakende pazarında önemli bir paya sahip olmak istiyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.