Webrazzi Summit 2011 Programı ve Detayları

Webrazzi Summit 2011 Programı ve Detayları

Webrazzi Summit için geri sayımın başladığı şu günlerde ofisteki ortamı sizlere anlatamam. Telefonlar susmuyor, sürekli bir hareket var ve geç saatlere kadar çalışır durumdayız. Katılımcılarımıza keyifli bir organizasyon deneyimi yaşatmak için tüm sponsorlarımızla ve konuşmacılarımızla sürekli iletişim halindeyiz ve haliyle bu durum da sözünü ettiğim yoğunluğa sebep oluyor.

55 konuşmacının 34 farklı oturumla Türkiye internet pazarının birbirinden değerli 750 katılımcısıyla buluşacağı Webrazzi Summit'in programını dün akşam saatlerinde güncelledik ve son halini yayına aldık. Webrazzi Summit programına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüm konuşmacı listemizi ve konuşmacılarımızın özgeçmişlerini de yine Webrazzi Summit web sitesindeki "Konuşmacılar" bölümünden inceleyebilirsiniz.

Dijital pazarlama, sosyal medya, e-ticaret, risk sermayesi/melek yatırım, mobil, sosyal oyun gibi birçok konuyu kapsadığımız Webrazzi Summit programında Facebook Avrupa ekibinin önemli bir kadroyla konuşmacılarımız arasında yer aldığı dikkatinizi çekecektir. Facebook Platformu ve Pazarlama ağırlıklı bir içerikle toplam 4 oturumda bizlerle olacak olan Facebook ekibi tam kadro ve tüm gün Webrazzi Summit'te bulunacağı için gözlerinizi katılımcıların yaka kartlarından ayırmamanızı tavsiye ederim.

Programımız ile ilgili birkaç önemli noktaya daha değinmeden önce bir başka konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.

Elbette 55 konuşmacı ve 34 oturumun bulunduğu Webrazzi Summit gibi bir organizasyonun hazırlık sürecinde sorunlar da olmuyor değil.

Twitter adına Webrazzi Summit'e konuşmacı olarak katılacak olan Claire Diaz Ortiz malesef konferans dönemine gelen bir sağlık konusu sebebiyle bizimle olamayacağını bildirdi. Ama hemen panik yapmayın... :) Twitter ekibiyle uzun görüşmeler ve e-posta trafiğinin ardından kendisini video konferans yöntemiyle programda değişiklik yapmadan sizlerle buluşturabileceğimize karar verdik. Twitter ekibi bu süreçte ellerinden geleni yaptılar ve sizler için hazırlamış olduğumuz sürprizimiz de böylece anlamını yitirmemiş oldu. Ne olduğunu sormayın, sürpriz işte paylaşamam. ;)

Uzun lafın kısası Claire Diaz Ortiz ilk gün açıkladığımız gibi Webrazzi Summit programındaki konuşmasını gerçekleştirecek, sadece bunu video konferans ile yapacak.

Webrazzi Summit'in onaylanan ilk ana oturum konuşmalarından olan Yossi Vardi ile ilgili ise malesef durum o kadar iç açıcı değil. Kendisi üzülerek bazı özel konulardan dolayı Webrazzi Summit'e katılamayacağını bildirdi. Bu sebeple sizlere ilk partide duyurduğumuz ana oturum konuşmacılarımızdan olan Yossi Vardi'yi programımızdan çıkarmak zorunda kaldık.

Facebook, Zynga ve Twitter'ı dinlerken, Techcrunch'ı sıkıştırmayı unutmayın

Dünyanın en önemli internet şirketlerinden Facebook, Zynga ve Twitter'ın oturumları dışında Türkiye ve dünyadan konusunda uzman birçok konuşmacının da yer alacağı Webrazzi Summit'te Techcrunch yazarlarından Robin Wauters da bizimle olacak ve yatırım konulu iki önemli oturumumuzun moderasyonunu gerçekleştirecek. Webrazzi Summit'e katılacak internet girişimlerinin kesinlikle Robin'e kendilerini anlatmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü Robin hem sektörümüzü yakından tanımak istiyor hem de ilgisini çeken girişimleri Techcrunch sayfalarına taşımayı istiyor.

Yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşmak için fırsatı kaçırmayın

Girişimlerden konu açılmışken, Webrazzi Summit'te görmüş olduğunuz konuşmacılar dışında özellikle Avrupa'dan birçok yatırım şirketinin yöneticisi de 19 Ekim'de İstanbul'a bizler için geliyor. Webrazzi Summit katılımcıları arasında yer alan yabancı yatırımcıların tahmin ettiğiniz gibi tek amacı dünyanın en sıcak internet pazarlarından olan Türkiye'nin internet girişimlerini ve girişimcilerini tanımak. O yüzden yukarıda bahsettiğim gibi yatırımcılarla tanışmak isteyen katılımcılarımızın gözlerini yine yaka kartlarında tutmalarını öneriyorum.

Ayrıca konuşmacılarımız arasında yer alan Vincent Lambert, Roland Manger, Imran Akram, Wouter Gort ve Reshma Sohoni'yi yatırım ihtiyacı olan girişim sahiplerinin kesinlikle rahat bırakmamasını öneriyorum. Bundan memnun olacaklarını rahatlıkla söyleyebilirim.

Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Markafoni CEO'su Sina Afra, iLab Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Say ve Grupanya yatırımcılarından Cem Sertoğlu'nun da Webrazzi Summit'te bizlerle olacağını zaten hatırlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum.

Facebook ve sosyal medya istatistiklerinin merkezi Socialbakers'ı kaçırmayın

Webrazzi'de dönem dönem Facebook'la ilgili istatistiklere yer verirken Socialbakers verilerini kullanıyoruz. Şirketin kurucu ortağı ve CEO'su Jan Rezab da bildiğiniz üzere Webrazzi Summit'te bir ana oturum konuşması gerçekleştiriyor olacak. "Facebook'ta Yeni Nesil Pazarlama" konulu bir sunum yapacak olan Jan'ı merakla beklediğinizi biliyorum.

Not almaktan ellerinizin ağrıyacağı oturumlara hazırlıklı olun

Webrazzi Summit programını oluştururken sizlere zengin ve üst düzey bir içerik sunmaya odaklandık. Bu sebeple katılacağınız birbirinden değerli oturumları seçerken biraz zorlanabilirsiniz. Seçerken zorlanmanın ötesinde, dinlerken not almaktan yorulacağınız oturumlara da hazırlıklı olmanızı öneriyorum.

Sosyal odaklı pazarlamanın gelişimi, yeni medya ölçümleme metrikleri, sosyal arama, markalar için mobil pazarlama, mobil içerik, mobil platformlar ve ekosistem, dijital reklamın geleceği, sosyal CRM, dikey e-ticaret, kullanıcı etkileşimli pazarlama, iş ortaklığı programları, ödeme sistemleri, sosyal oyun, yerel pazarlama gibi birçok oturum size sözünü ettiğim keyifli ama yorucu anları yaşatacak.

Keyifli sürprizlere ve aktiviteler sizleri bekliyor

Webrazzi Summit'te sizler için sponsorlarımızla birlikte birçok keyifli aktivite ve sürprizler de hazırladık. Türkiye ve dünyanın birbirinden değerli 24 firmasının sponsor olduğu Webrazzi Summit'te, hem organizasyon boyunca sponsorlarımız tarafından sunulacak sürprizler hem de bizlerin sizler için hazırladığımız incelikler umarım hoşunuza gidecektir.

Webrazzi Summit 2011 Konuşmacıları

Webrazzi Summit'in birbirinden değerli konuşmacılarının listesini aşağıda paylaşıyoruz. Dilerseniz konuşmacılarımız hakkında detaylı bilgiye buradan da ulaşabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2011 Sponsorları

Webrazzi Summit'in Türkiye ve dünyanın önde gelen firmalarından oluşan sponsorlarına sonsuz teşekkürler. Hepsi bizlere, sektöre ve sizlere inandılar ve bu organizasyonda birlikte olmamızı sağladılar. Yeniliğe ve teknolojiye inanan sponsorlarımızı aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

ELMAS SPONSORLAR

Nokta Vodafone

PLATİN SPONSORLAR

Garanti Nokia Volkswagen Yandex

ALTIN SPONSORLAR

Cocacola Qualcomm Sadece Hosting

GÜMÜŞ SPONSORLAR

Comscore Çalışkan Kızılyel Fact-Finder iLab Mikro Ödeme Paypal Sendloop Turknet Yellow Medya Zanox

DİJİTAL MEDYA SPONSORU

Medyanet

SOSYAL MEDYA SPONSORU

Pixelplus

KURUMSAL İLETİŞİM SPONSORU

Kurumsal Haberler

YAYIN SPONSORU

MediaNova

İLETİŞİM SPONSORU

Marjinal

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.