Nokia Ovi Store'da Kampanya Yaptı - Popüler Oyun ve Uygulamalar Ücretsiz

Nokia Ovi Store'da Kampanya Yaptı - Popüler Oyun ve Uygulamalar Ücretsiz

Nokia, uygulama mağazası Ovi Store'da bugün yayına aldığı kampanyayla mağazadaki en popüler oyun ve uygulamaları ücretsiz olarak sunmaya başladı. Sadece belirli model telefonların yayarlanabileceğini kampanyadaki oyun ve uygulamalar, belirli bir indirilme sayısına ulaşılıncaya kadar ücretsiz olarak indirilebilecek.

Fifa 2011, Assassins Creed 2, Block Breaker 3 Unlimited, Worms, Need For Speed Shift, Doodle Jump gibi en bilinen oyunlar ve Shazam Encore, Qik Premium, Uploader Pro gibi ücretli uygulamalar da yer alıyor.

Kampanyadan yararlanan telefonlara baktığımızda Nokia'nın akıllı telefonlarını görüyoruz. Nokia X6, 5530 Xpress Music, 5230,  5235, 5228, 5233, N97, N97 mini, 5250, C6-00, 5800 Xpress Music, 5800i ve C5-03 sahipleri bu kampanya dahilindeki oyun ve uygulamaları Ovi Store'dan indirebilirler. 

Nokia'nın yaptığı bu kampanya akıllı telefon sahiplerini Ovi Store'a çekmek ve bu mecrada yer alan kaliteli uygulamaları sunmak için iyi bir fırsat. Hali hazırda Symbian tabanlı Nokia kullanıcılarının önümüzdeki yıldan itibaren Windows Phone 7'li Nokia modellerine geçtiklerinde uygulama eko sistemine daha hızlı adapte olabilmeleri için doğru bir kampanya olarak değerlendiriyorum.

Ovi Store'un tam kıvamına geldiği ve rakiplerindeki iyi uygulamaların da burada artık  yer aldığını düşünürsek, Nokia'nın aldığı Windows Phone 7 kararının doğruluğunu sorgulamamız gerekiyor. Tabii ki Symbian işletim sistemiyle Nokia'nın hedeflerine ulaşması mümkün değildi, ancak son 2 senede Ovi Store için Nokia'nın harcadığı eforun kısa süre sonra anlamını kaybedecek olması üzücü.

Nokia'nın ücretsiz sunduğu oyun ve uygulamaları telefonunuzdaki Ovi uygulamasından indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.