ShiftDelete'in iPad Dergisi SDN Magazin App Store'da Yerini Aldı

ShiftDelete'in iPad Dergisi SDN Magazin App Store'da Yerini Aldı

Türkiye'nin en önemli online teknoloji yayınlarından biri olan ShiftDelete.net'in iPad dergisi SDN Magazin'in ilk sayısı, bugün App Store'da yerini aldı. Site içeriğinden farklı özgün içeriğiyle SDN Magazin; ilk sayısında mobil, internet, oyun, tablet ve internet güvenliği gibi konuları işlemiş.

Sadece iPad'e özel hazırlanan ilk sayının ardından Android tabletlere ve RIM'in Playbook'una özel sürüm hazırlıkları da başlamış. Teknosa'nın ana sponsorluğunda hayata geçirilen SDN Magazin'in 15 günde bir yayınlanması planlanıyor.

Ücretsiz olarak okuyucularıyla buluşacak SDN Magazin'in yeni sayılarını indirmek için ilk önce SDN Magazine uygulamasını App Store'dan indirmeniz gerekiyor. Daha sonrasında yeni sayılar geldikçe uygulama sizi Push Notification ile uyarıyor.

Yeni akıllı telefon ve cihazların tanıtıldığı dergide, Nokia E7, Acer Liquid ve HTC Desire HD, Piranha tahoe, PlayStation Move ve Nintendo 3DS'in özellikleri anlatılmış. İlk sayısında Dirt3 başta olmak üzere The Witcher 2 ve Cut the Rope oyunlarına geniş yer ayrılan dergide, Dirt3 ile The Witcher 2'yi anlatan videolara da yer verilmiş.

Dergi içeriğine gömülen video ve resim galerileri gibi dijital dergilerin olmazsa olmaz özellikleri de kullanılmış. Kendi yazı işleri ekibi ile yola çıktığını öğrendiğimiz SDN Magazin'in içerikleri sadece dergiye özgü şekilde hazırlanacakmış.

İlk izlenim olarak çok başarılı bulduğum SDN Magazin'in diğer sayılarını da merakla bekliyeceğim. Daha çok lise yıllarımda ilgi duyduğum teknoloji dergilerine uzun süredir ilgimi kaybetmiştim, belki de SDN Magazin ve arkasından çıkacak dijital dergilerle bu alışkanlığımı tekrar kazanabilirim.

Şu anda ShiftDelete ana sayfasında bile bağlantısı bulunmayan SDN Magazin'i buradan indirebilirsiniz :)

Güncelleme: SDN Magazin dergisinin tasarımını ve iPad uygulamasının CreaSoup tarafından yapıldığını öğrendik eklemeden geçmeyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.