Buffer: Profesyonel Tweet Gönderim Aracı

Twitter'da sık sık güncelleme yapmanız takipçilerinizin canını sıkabilir. Ne zaman tweet göndereceğinizi bildikten sonra bu süreye uymanız da zor olabilir. Buffer bu sorunların üstesinden gelmek için bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Buffer, sizin için Twitter'a göndermek istediğiniz güncellemeleri zamanlıyor. Tarayıcı eklentileri, Google Reader eklentisi ve bookmarklet üzerinden güncellemelerinizi gönderilmek üzere biriktiren Buffer, mobilden de e-posta gönderimi ile sizi yalnız bırakmıyor. Android için ise Buffer uygulaması bulunuyor.

Twitter güncellemelerinizin etkisini arttırmak için oldukça başarılı bir uygulama olan Buffer, yeni özelliği Buffer Patterns ile istediğiniz gün ve saatte güncelleme göndermenize de izin veriyor. Bu da sadece acil paylaşımlar dışında sizi Twitter'a takılı kalmaktan koruyor.

Buffer ile verimliliği arttırabileceğiniz 2 önemli uygulama daha var. Bunlardan biri StrawberryJam, takip ettiğiniz kişilerin paylaştığı popüler güncellemeleri buluyor. Diğeri ise Twitter akışınızı filtreleyen Refynr. Bu uygulama ile kelime, uygulama vb. tabanlı filtreleme yaparak istemediğiniz güncellemelerden kurtulabiliyorsunuz. Buffer'da bu servisleri destekleyerek Twitter'da takipçilerinizi sıkmadan güncellemeler göndermenizi sağlıyor.

Buffer, ücretsiz modelde 10 güncelleme saklamanıza izin veriyor. Ücretli modellerde bu sayıyı arttırmanız ve Buffer'a birden fazla Twitter hesabı eklemeniz mümkün. Buffer, Twitter konusundaki ciddiyetini profilleri analiz ederek de gösteriyor. Eğer Twitter'da takipçilerinizi ve neler paylaştığınızı önemsiyorsanız, Buffer'a göz atmanızı tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.