Mynet Sinema'nın iPhone Uygulaması App Store'da Yerini Aldı

Mynet Sinema'nın iPhone Uygulaması App Store'da Yerini Aldı

Türkiye'nin en büyük portallarından biri olan Mynet, sinema bölümü için yeni bir iPhone uygulaması hazırlamış. Bizim de birkaç gündür deneme şansı bulduğumuz uygulama, bugün itibariyle App Store'da yerini aldı. Son derece pratik olan uygulamada, mobil sinema içeriği başarılı bir şekilde yerleştirilmiş.

Diğer sinema uygulamalarında da olduğu gibi konum tabanlı sinema bulmak ve gösterimdeki filmleri incelemek uygulama ile mümkün oluyor. Keşke Mynet'in uygulamasında diğer rakiplerinden farklı olarak bu menüden bilette alabilseydik. Bu çeşit bir çalışmanın neden yapılamadığını bilemiyoruz. Neredeyse tüm büyük sinemaların online bilet satışı MyBilet'te ve bu konuda şirketin bir çalışması olması gerekli diye düşünüyorum.

Uygulamaya dönecek olursak, başarılı bir şekilde düzenlenmiş arayüzlerle temiz bir şekilde filmin detaylarını görebiliyorsunuz. Film fragmanları ve sinema haberlerinin de yer aldığı uygulamadan Mynet Sinema bölümü altında eski yazılmış içerikleri aramak da mümkün.

Yanlış hatırlamıyorsam 2007 yılında Beyazperde.com'u Young New Media'dan satın alan Mynet, geçtiğimiz yıl başarılı sinema servisini Allocine.com'a satmıştı. O tarihten sonra yeniden portal içerisindeki sinema bölümünü ayağa kaldıran Mynet, iPhone uygulamasıyla mobil içeriğe de ilgi duyduğunu gösteriyor. Bu arada Beyazperde bugün itibariyle tasarımı değiştirmiş ancak eski tasarımının çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Birçoklarına göre portalların günü geçmiş olsa da(hatta en son Superonline.com'un kapanmasını örnek gösterebiliriz) halen pek çok sitenin ulaşamayacağı ziyaretçi sayılarına ulaştıklarını unutmamak gerekiyor. Portal okuyucularının ortak bir özelliği de sadakatleri ve mutlaka düzenli olarak siteyi ziyaret etmeleri.

Mynet'in Sinema uygulamasını App Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.