Turkcell Markalar Cebimde Uygulaması App Store'da

Turkcell Markalar Cebimde Uygulaması App Store'da

Turkcell, mobil uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Markalar Cebimde adlı yeni uygulama iPhone kullanıcılarına hitap ediyor ve kullanıcılarına indirimli alışveriş fırsatını cebten takip etme ve alışveriş kartlarınndan kurtulma fırsatı sunuyor.

Turkcell, aslında Turkcell Pusula'da da yer alan alışveriş fırsatlarını daha aktif bir şekilde sunmayı düşünmüş. Markalar Cebimde, iPhone kullanıcıları için konuma bağlı olarak fırsatları listeliyor ve kullanıcılarına özel kuponlar sunuyor.

App Store'dan ücretsiz indirilebilen uygulamaya alışveriş merkezlerinin isim, adres ve telefon bilgilerinin yanısıra AVM'lerin dönemsel etkinlikleri de eklenmiş.

Markalar Cebimde uygulamasının yenilikçi yönü ise herhangi bir markaya ait müşteri kartlarının uygulama üzerinden tanımlanabilmesi. Bu sayede alışveriş kartlarını taşımaya gerek kalmıyor. Aynı zamanda uygulama üzerinden yeni kart başvurusu da yapılabiliyor.

Kendi uygulama dükkanı ile mobil uygulama pazarında aktif olan Turkcell 2008’den bu yana mobil pazarlamada 20 milyon müşteriye dokunmuş ve Markalar Cebimde uygulamasının bu sayıyı yukarılara çekeceğine şüphe yok. Hatta Turkcell'in en başarılı uygulamalardan biri olacağını da söyleyebilirim. Uygulamaya kişisel alışveriş listesi ya da almak istediklerim gibi bir özellik eklenmesi de güzel olur.

Turkcelli iPhone kullanıcıları Markalar Cebimde uygulamasını şuradan indirebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.