Fallen 3D: Türk Oyun Şirketi Vector Games'in İlk iOS Oyunu

Fallen 3D: Türk Oyun Şirketi Vector Games'in İlk iOS Oyunu

Vector Games - Fallen 3DKimileri Kosgeb destekleriyle pek ilgilenmiyor ancak yaklaşık 1 yıl önce Kosgeb'den başlangıç desteği alarak Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi'nde kurulan küçük bir oyun şirketi ilk iOS oyununu kullanıcılara sunuyor. Vector Games'in 3 boyutlu oyunu Fallen 3D ile oyunseverlerin ilgisini bekliyor.

Fallen 3D'de farklı tünellerden düşen bir karakteri çevresindeki nesnelere çarpmadan güvenli bir şekilde bitiş noktasına ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Oyun dili İngilizce ve 3 farklı oyun tipi var. İlki Free Fall, oyuncunun en az zararla bitişe ulaşmasına dayanıyor. İkincisi Catch a Bonus, hem karakteri koruyup hem de bonus toplamaya çalışıyorsunuz. Üçüncüsü ise Time to Fall, karakterinizle süreye karşı yarışıyorsunuz, kontrol noktalarını zamanında geçerek tünelin sonuna güvenli bir şekilde ulaşmanız gerekiyor.

Fallen 3D'nin iPad desteği de var. Oyunu oynamak için 0.99 dolar ödemeniz ve yüklenmesi için biraz beklemeniz gerekiyor ama zor bir oyunla vakit geçirmek isteyenler için ideal olabilir.

Türk girişimcilerin daha başarılı olacağını öngördüğüm mobil uygulamalar ve oyunlar konusunda yeni bir örnek daha görmüş olmak açıkçası beni memnun etti. Unreal Engine ile geliştirilen Fallen 3D'nin kodlamasını Güvenç Şahin, tasarımını ise Emre Akpolat yapmış ve zaman içinde oyunun kalitesini yukarıya tanışayacaklarını söylüyorlar. Kendileri bu konuda ilerlemek için geri dönüşlerinizi bekliyor.

Aşağıda ekran görüntüleri yer alan Fallen 3D'yi App Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.