Linkedin Yeni Geliştirici Platformuyla İnternete Yayılıyor

Linkedin Yeni Geliştirici Platformuyla İnternete Yayılıyor

Linkedinİş dünyasının popüler buluşma noktası Linkedin, Facebook'tan pek etkilenmeyen nadir sosyal ağlardan biridir. Kendi özel yapısını korumak için de sürekli yenilikler getirdiği bilinir. Ocak ayı sonunda halka arz sürecini başlatan servis, şimdi de yeni platformunu kullanıma açarak önemli bir adım daha attı.

Bir süre önce yeni Javascript API'si ve OAuth 2 erişim altyapısını tanıtan ABD merkezli girişim, yeni platformuyla Linkedin'le webde daha sık karşılaşmamızı sağlayacak gibi. developer.linkedin.com adresinden ulaşılabilen platformda sitenize ekleyebileceğiniz yeni eklentiler de sergileniyor ve arkasının geleceği ifade ediliyor.

Paylaş, üye profili ve Linkedin ile bağlan düğmelerinin yanında, şirket profilleri ve öneri (recommend) özelliği için de artık Linkedin düğmeleri mevcut. Bağlantılarınızı da gösteren yeni site eklentilerini henüz tam olarak kişiselleştiremiyoruz ama Linkedin'in bu platformda yapacakları şimdiden merak uyandırıyor. Yukarıda açıkladığım yeni özellikler ve Linkedin API'sini kullanacak geliştiriciler için aslında burada bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz.

Linkedin Today ile iş dünyasının nabzını tutmaya başlayan ve Ocak ayında CardMunch isimli kartvizit uygulamasını satın alan profesyonel iş ağı, verdiği hizmeti her yönüyle önemsediğini göstermişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.