Spread.ly: Sitenizdeki Sosyal Paylaşımları Ölçümleyin

Spread.ly: Sitenizdeki Sosyal Paylaşımları Ölçümleyin

Spreadly - Sosyal PaylaşımHer gün onlarca haber arasında geziniyor ve bunları çeşitli sosyal ağlarda paylaşıyoruz. Beğendiğimiz içerikleri bir ya da birkaç tıkla Twitter'a, Facebook'a, Linkedin'e ve belki Buzz'a gönderiyoruz. Bu alanda her büyük sosyal ağ kendi ürününü ortaya koyduğu için ziyaretçilerimizin paylaşımlarını bazı servisler dışında tek noktada toplayıp anlamlandıramıyoruz. Spread.ly de bu alanı akıllı bir şekilde değerlendiriyor.

Spread.ly'nin kendine has düğmesini sitenize yerleştirdiğinizde ziyaretçilerinizin yaptığı tüm paylaşımları tek noktadan yönetiyorsunuz. Paylaşım istatistiklerine erişebiliyor, paylaşım yapan ziyaretçilerin demografik bilgilerini görebiliyorsunuz. Paylaşımlar konusunda derin bir analiz sunarak katma değer yaratmaya çalışan Spread.ly'nin kurucusu Marco Ripanti özellikle Sosyal CRM'in üzerinde duruyor.

Spreadly'nin KullanımıPaylaşım düğmeleri kullanıcılardan gelen gerçek bir dokunuş ve aslında buna karşılık vermek oldukça doğru bir adım. Spread.ly de bu mantıkla isterseniz kullanıcılarınıza teşekkür etmeniz, isterseniz de bazı özel fırsatlar sunmanız için kullanışlı bir sistem sunuyor. Bu da bir sonraki paylaşım için kullanıcıları teşvik ediyor.

Spread.ly'yi bir çok blog altyapısı için kolayca kullanabiliyorsunuz. Sharethis, Addthis gibi rakiplerine göre önde olan servis tamamen sosyal paylaşımlara sonuç odaklı bakıyor.

Spreadly, Facebook, Sharethis, AddthisPaylaşım yapan kullanıcıların Spread.ly ile sosyal ağ hesapları arasındaki erişime bir kereye mahsus olmak üzere izin vermesi gerekiyor. Sprd.to url kısaltma servisini kullanan servis bana kalırsa önemli bir alana giriş yapmış durumda. Sadece biraz sadeleştirilmeye ihtiyacı var.

Aşağıda Spreadly kullanan bir sitenin örnek sosyal paylaşım analizini görüyorsunuz.

Sosyal paylaşımlarda bir sonraki adıma geçmek ve Sosyal CRM dünyasına giriş yapmak için Spread.ly'yi değerlendirmeye alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.