Acer Liquid MT de Android Marketle Nisan'da Türkiye'de

Acer Liquid MT de Android Marketle Nisan'da Türkiye'de

Dünyanın 2 numaralı kişisel bilgisayar sağlayıcısı Acer'ın Android dünyasına olan merakını sizlerle paylaşmıştık. Acer'ın akıllı telefon pazarına sunduğu en ileri modeli olan Liquid MT yakında Türk kullanıcılarıyla buluşacak, hem de Android Market ile birlikte.

HTC'yi takip eden Acer, Android Market erişim sorununu aşmış ve aldığımız bilgiye göre Nisan ayının ilk haftalarında Liquid MT Türkiye'de olacak. Cihazın fiyatı henüz belli değil ancak makul bir seviyede olacağını tahmin etmekte zorlanmıyoruz.

Paslanmaz çelik ve krom parçalarla güçlü bir tasarıma sahip Liquid MT, Andorid 2.2 (Froyo) ile geliyor. 800MHz Qualcomm işlemciye sahip cihaz, 3.6 inçlik çoklu dokunmatik ekranı ile yüksek çözünürlüklü videoları izlemeyi kolaylaştırıyor. WiFi n ve  14,4 Mbps HSDPA yüksek bağlantı hızlarına sahip.

Liquid MT'nin 5 megapiksel kamerası 720p (30 fps) HD görüntüler kaydedebiliyor. Kamera aynı zamanda LED flaş, görüntü sabitleyici ve yüz ve gülümseme tanıma özellikleriyle geliştirilmiş. Dolby Surround desteği daha iyi bir ses deneyimi sunuyor.

Acer, Android ile kendine has bir arayüz kullanıyor. Örneğin ekran kilitli olsa da bazı bilgiler görülebiliyor. HTC Sense'de olduğu gibi Acer'da kendi küçük uygulamalarını kullanıyor. SocialJogger uygulaması da Facebook ve Twitter için alternatif olarak sunuluyor. DLNA/UPnP teknolojisi de genellikle yeni nesil televizyonlar ve oyun konsollarında bulunan kablosuz iletişim ağını destekliyor.

Henüz Acer markalı bir akıllı telefon kullanmadım ancak Acer'ın bazı dizüstü bilgisayarlarda çoklu dokunmatik touchpad (türkçesi?) kullandığını biliyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.