Ortadoğu İnternet Dünyası ArabNet'te Buluşuyor

Ortadoğu İnternet Dünyası ArabNet'te Buluşuyor

Arabnet 2011İnternet pazarının henüz genç ve yatırıma açık olduğu Ortadoğu için oldukça önem taşıyan ArabNet konferansı, bu yıl 2. kez düzenleniyor. Türkiye'yi de ilgilendiren konferans, bu yıl Beyrut’ta 22-25 Mart tarihlerinde düzenlenecek ve 1000 kişilik bir organizasyon olacak.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Arabnet Roadshow 2010’un devamı olacak etkinlik, bu yıl "Arabnet 2011 Shift Digital Summit" adıyla gerçekleştirilecek. 2010'da 13 ülkeden 500 katılımcının buluştuğu etkinlikte Silikon Vadisi'nin de ilgi duyduğu görülmüştü.

Arabnet Dijital Shift 2011

Bu yıl daha zengin bir programa sahip Arabnet 2011, önemli şirketlerin katılacağı etkinliklerle katılımcılara Ortadoğu internet pazarını yakından tanıma ve işbirlikleri kurma fırsatı verecek. Arabnet'e sadece girişimci ve yatırımcılar değil kurumsal şirket temsilcileri de katılacak ve 4 gün içinde farklı konular tartışmaya açılacak.

Arabnet'te ilk gün, geliştiricilere özel ve daha çok teknoloji odaklı olacak. 23 ve 24 Mart'ı kapsayan forum günlerinde ise sunumlar, konuşmalar ve girişim tanıtımları yer alacak. Herkese açık olacak son gün ise katılımcılar birbiriyle tanışma ve bağlantı kurma şansı yakalayacak.

Etkinlikte Dekatlon Buzz'dan Vadi Efe de Türkiye pazarı konusunda sunum yapacak. Ülkemizden Beyrut'a vize olmaması Türk yatırımcı ve girişimcilerin etkinliğe katılmasını kolaylaştıracaktır. Umarım Türkiye'den farklı isimler de orada bulunur ve Ortadoğu internet pazarının nabzını tutar.

Ortadoğu piyasasına giriş yapmak isteyen girişimcilerin Arabnet.me/Entrepreneurs adresinden başvuru yapabeceğini hatırlatayım. Detaylı bilgilere Arabnet.me adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.