AppMakr İle Ücretsiz iPhone Uygulaması Hazırlayın

AppMakr İle Ücretsiz iPhone Uygulaması Hazırlayın

AppMakrAppMakr, yazılım bilgisine sahip olmadan iPhone'a uygulama geliştirilmeyi mümkün kılan ücretsiz bir araç. Hazır arayüzler üzerinden yazı, resim, video ve podcastleri iPhone uygulamasına dönüştüren Appmakr, bu uygulamalarda reklam yayınlanmasına da izin veriyor.

Appmakr özellikle bloglar için ideal bir araç. Bizim de küçük bir deneme yaptığımız Appmarkr'da uygulama logosu ve giriş ekranını düzenleyerek işe başlıyorsunuz. Uygulamanıza rss ekleyebiliyor, resim galerisi oluşturabiliyorsunuz. Sekmelerle zenginleştirilen uygulamada üst resim ve bir kaç renk düzenlemesi yapabiliyorsunuz. İstenirse paylaşım için Facebook, Twitter ve e-posta gönderimleri de uygulamaya eklenebiliyor.

AppMakr -  iPhone Uygulaması

Uygulamasını özelleştirmek isteyenlere üyelik girişi ve anlık bildirim tanımlama imkanı veriliyor. Popüler bir uygulama sahibi olup gelir elde etmek isteyenler için de Admob, MilennialMedia, Google AdSense gibi reklam ağlarından ya da Html/Js kod üzerinden reklam yayınlama hakkı tanınıyor. Ancak reklam dahil edilen uygulamalar daha detaylı bir incelemeden geçiyor.

iPhone uygulamasını AppStore'a ücretsiz olarak göndermek için son adımda iPhone geliştirici lisansını AppMakr'a tanımlamak gerekiyor. Geliştirici lisansı olmayanlar ise 999 dolarlık bir ücret ödeyerek uygulamalarını AppMkr tarafından yayınlanıyor. Uygulamanızın App Store'a kabul edilme ihtimalini de gösteren AppMakr, uygulama taslağınızı appma.kr/9kW3TF gibi bir kısa bağlantıyla paylaşma imkanı veriyor.

AppMakr ile hazırlanmış uygulamalar için galeriye ve nasıl uygulama hazırlanacağını gösteren videoya göz atabilirsiniz. Dilerseniz hemen kendi uygulamanızı hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.