YazarKafe Amatör Yayıncıları iPad'e Taşıyor

YazarKafe Amatör Yayıncıları iPad'e Taşıyor

Hürriyet Bumerang'ın bir parçası olarak yayın yapan YazarKafe, binlerce blogun ve web sitesinin hazırladığı içerikleri ayda 500 bine ulaşan ziyaretçiye sunuyor. Bağımsız yayıncılar için güzel bir tanıtım kanalı olan servis, artık iPad uygulaması ile de okuyucularıyla buluşacak.

YazarKafe iPad uygulaması teknoloji, eğlence, yeme-içme, kültür sanat gibi 16 kategoride geniş bir yayıncı kitlesine hitap ediyor.  Binlerce bağımsız sitenin ve prestijli blogun gönderdiği içerikler YazarKafe editörleri tarafından seçilerek okurlarıyla buluşuyor.

YazarKafe iPad

Uygulamanın iPad için ideal bir arayüz ve kullanılabilirlik sunduğunu söyleyebiliriz. Uygulamada bir habere tıklandığında sadece içerik değil ilgili sayfa da tamamen görüntüleniyor. Görüntülenen içerikleri Facebook'ta paylaşma imkanı da sunuluyor. İleri ki sürüm güncellemelerinde Twitter başta olmak üzere diğer sosyal ağlarında ekleneceğini umuyoruz.

Yine de hem Türkiye'nin sayılı iPad uygulamalarından biri olması hem de internet yayıncılığına destek vermesi açısından YazarKafe uygulamasını önemli buluyoruz.

Amatör binlerce yayıncıyı biraraya getirmesi YazarKafe'yi farklı yayıncılar keşfetmek için oldukça güzel bir platform haline getiriyor. Özellikle ilgi duyulan kategorilerin incelenmesinde fayda var. YazarKafe iPad uygulamasını App Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Henüz blogunuzu YazarKafe ile paylaşmıyorsanız bu fikrinizin değişebileceğini de şimdiden söyleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.