Yeni Bir Sosyal Medya Takip Servisi: Somedya

Yeni Bir Sosyal Medya Takip Servisi: Somedya

Bu yılı sosyal medyanın yılı olarak kabul edersek, sanırım sosyal medya takip araçlarının birbiri ardına çıkmasına da şaşırmamak gerekiyor. Mask Production'ın bugün açtığı sosyal medya takip servisi Somedya'da bu girişimlerin en yenisi.

Bir süredir deneme fırsatı bulduğumuz servis, kullanıcının girdiği kelimeleri anlık olarak internet üzerinden arıyor ve topladığı içeriği raporlama için hazır hale getiriyor. Sosyal ağlar başta olmak üzere bloglar, haber siteleri ve diğer içerik alanlarında aramalar yapılıyor ve içerik toplanıyor.

Kaydedilen verinin hesap yöneticisi tarafından olumlu veya olumsuz girdi olarak yorumlanabildiği serviste, etiketlenen ve kategorilendirilen işlenmiş veriler, raporlanarak anlamlı sonuçlar ortaya çıkartılabiliyor.

Bu tip servislerin hepsinde olduğu gibi Somedya'nın da ücretsiz bir versiyonu bulunmuyor. Bugün yayına alınan servisin paket ücretleri sitesinde dahi yayınlanmadan(!) biz yayınlayalım dedik :)

En düşük Basic hesap türünde 1 profil ve 4 adet kelimenin aylık 100$ karşılığında izlenebildiği serviste, 40 kullanıcının 15 profil ve 60 anahtar kelimeyi takip edebildiği Pro+ hesabının aylık ücreti 1000$ olarak belirlenmiş.

Kurumsal müşterileri ve daha çok ajansları hedefleyecek olan servis, markaların sosyal medyada haklarında konuşulanları takip edebilmesi için yeni bir alternatif sunuyor. Yeni açılan Somedya'daki gelişmeleri önümüzdeki dönemde paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.