İnternet Yatırımcıları Webrazzi Gündem'de Risk Sermayesi ve Melek Yatırımı Konuşacak

İnternet Yatırımcıları Webrazzi Gündem'de Risk Sermayesi ve Melek Yatırımı Konuşacak

Webrazzi Gündem serisinin 9. ve son toplantısı "Risk Sermayesi ve Melek Yatırım" konusu ile 16 Haziran 2010, Çarşamba günü Taksim Elite World Hotel'de gerçekleşecek.

İnternet sektörünün önde gelen yatırım şirketlerinin yetkilileri ile melek yatırımcıların konuşmacı olarak katılacakları konferansımızda Türkiye'deki yatırım ekosistemini ve fırsatlarını derinlemesine konuşuyor olacağız.


Girişimci ekosistemine büyük katkı sağlayan etohum'un kurucusu Burak Büyükdemir, melek yatırım ağı LabX Genel Müdürü Fuat Sami, iLab Ventures İnternet Yatırımları Direktörü Yüksel Dibekoğlu, Golden Horn Ventures Ortağı Mae Özkan, Inovent Genel Müdürü Serhat Görgün, son dönemlerdeki yatırımları ve Galata Business Angels oluşumundaki rolü ile dikkat çeken Mynet Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, Markafoni Yönetim Kurulu Başkanı ve melek yatırımcı Sina Afra, Big Bang Ventures Ortağı ve NuBridge Venture Summit'in kurucusu Pamir Gelenbe, Young Turk Ventures'ın kurucusu Cem Sertoğlu, Rhea Investments Yönetim Kurulu Üyesi Memet Yazıcı gibi önemli isimler "Webrazzi Gündem: Risk Sermayesi ve Melek Yatırım" konferansında katılımcılarımızla buluşuyor olacaklar.

Kaydınızı gecikmeden buradan gerçekleştirebilirsiniz. Program ve detaylı bilgi için de burayı inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.