Hocam.com'a Emre Kurttepeli Ortak Oldu!

Cumhur Onat tarafından kurulan sosyal ağ Hocam.com aldığımız duyuma göre önemli isimlerle ciddi bir ortaklığa gitti.

MyNet'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli de Hocam.com'a yatırım gerçekleştirip ortak olan isimlerden biri.

80.000 TL sermaye ile kurulan Hocam.com'un yeni şirketi Hocam İnteraktif Hizmetler A.Ş.'de ortaklar arasında Emre Kurttepeli dışında tanınan başka isimler de bulunuyor. Beyaz İnteraktif Hizmetler A.Ş. ile ortak olunan Hocam'da, bu şirkette hissesi olan diğer isimler şöyle: SporX.com ortakları Hakan Çarmıklı ve İlkan Gökyılmaz, Doğan Online eski CEO'su Orhan Göksal ve Uğur Başak.

Güncelleme: Konuyla ilgili İlkan Gökyılmaz'dan bir düzeltme geldi. SporX.com ortakları Hasan Çarmıklı ve İlkan Gökyılmaz ile Doğan Online eski CEO'su Orhan Göksal ve Uğur Başak'ın Beyaz İnteraktif Hizmetler A.Ş. ortaklığından birkaç hafta önce ayrıldıkları ve şu anda Hocam.com girişiminde herhangi bir katılımlarının bulunmadığını bildirdi. Emre Kurttepeli'nin MyNet'ten bağımsız olarak girdiği bu ortaklıkta, şirketinin Yonja.com ortaklığının göz önüne alınması gerekiyor. Resmi kayıtlara göre tamamen bağımsız iki yatırım olmasına rağmen, ileride Hocam.com ve Yonja arasında bir sinerji oluşur mu göreceğiz.

Önemli isimlerle kurulan bu ortaklık şüphesiz Hocam.com için yeni bir kulvar yaratacak ve gelecek için fırsatları beraberinde getirecektir. Facebook rüzgarının dinmeden şiddetini artırarak sürdüğü sosyal ağlar pazarında, Twitter'ın da güçlenmesi ile birlikte Hocam.com'un nasıl bir noktaya geleceğini takip ediyor olacağız.

Kurulan şirketin sermayesi dışında Cumhur Onat'ın bu satışı nasıl bir değerleme ile gerçekleştirdiğini şu an için bilemiyoruz ancak konuyla ilgili detaylara ulaşmamız durumunda elbette paylaşıyor olacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.