Hepsiburada.com'un ürün inceleme videoları

Hepsiburada.com'un ürün inceleme videoları

Hepsiburada.com'un yeni devreye aldığı videolar bölümü ile kullanıcılar ilgilendikleri kategorideki ürünleri satın almadan önce bu sayfalardaki inceleme videolarını izleyebilecekler.

Hepsiburada.com'un ShiftDelete.net ile gerçekleştirdiği anlaşma ile sisteme entegre olan videolar ShiftDelete.net'in test merkezinde çekilmiş.

Şu an için 60'a yakın ürünün inceleme videosunu bünyesinde barındıran Hepsiburada.com'un bu içeriği geliştirmek için farklı anlaşmalar yapıp yapmayacağını bilemiyorum.

Ancak Hepsiburada.com'un benzer işbirliklerinin yanında, video yaratma işine kullanıcılarını da dahil ederek değer yaratabileceği herhalde herkesin aklına geliyordur.

Henüz çok yeni olduğunu anladığım ve teknik gelişiminin devam ettiğini tahmin ettiğim videolar bölümünde, zaman içinde mağazalar tarafıyla entegrasyonun sağlanması ile yaratılan değer büyüyecektir. Mesela şu anda ürün detay sayfalarında videolara bir link bulunmuyor, hatta bazı video tanıtımı olan ürünler Hepsiburada.com'da yer almıyor.

Bu tür eksiklikler giderildiği takdirde ve kullanıcı etkileşimi artırıldığında inanıyorum ki ürün inceleme anlamında e-ticaret ile eksik olan entegrasyon toparlanmış olacaktır. Kaldı ki bu eksiklik şu an için Türkiye internet pazarının eksikliğidir.

Shiftdelete.net ile gerçekleştirilen işbirliğine gerçekten memnun olduğumu ve Hepsiburada.com'un videolar bölümünü de değerli bulduğumu söylemek isterim. Bu tür işbirliklerini geleneksel ile yeni neslin işbirliği olarak görüyor ve iyi haber belirtisi olarak değerlendiriyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.