Acun Ilıcalı'nın dijital yayın platformu Exxen'de hangi içerikler olacak? [Özel Haber]

Ekim, kasım ve aralık ayları Exxen için yoğun geçecek gibi görünüyor. Exxen'in bu dönemde içerikleri hazırlayıp çekimleri tamamlamayı hedeflediği ve platformun 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacağı da edindiğimiz bilgiler arasında.
Acun Ilıcalı'nın dijital yayın platformu Exxen'de hangi içerikler olacak? [Özel Haber]

Televizyon programlarıyla tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı Acun Ilıcalı'nın Exxen adlı platformla dijital yayıncılığa giriş yapacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Exxen'in markalarla paylaştığı bilgilerden edindiklerimizle dijital yayının içeriği ile ilgili de merak ettiklerimizi öğrenme fırsatı yakaladık.

Ekim, kasım ve aralık ayları Exxen için yoğun geçecek gibi görünüyor. Exxen'in bu dönemde içerikleri hazırlayıp, çekimlerimi tamamlamayı hedeflediği ve platformun 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacağı da edindiğimiz bilgiler arasında. Platformda dizi, reality show, yarışma, belgesel, çocuk projeleri gibi hemen hemen herkese ulaşacak her sektörden reklamverene hitap edecek içerikler bulunacak. 

Aleyna Tilki ve Cemal Can'dan müzikal

Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrollerinde olacağı müzikal bir dizi; proje tasarımı Ali Atay'a ait Onur Ünlü yönetmenliğinde ve başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ve Ertan Saban'ın olacağı "Şeref Bey" adlı dizi; Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı 8 bölümlük "Vahşi Şeyler" adlı dizi ilk göze çarpanlar. Ayla, Müslüm ve Naim'in yaratıcısı Mustafa Uslu'dan başrolünde Özgü Namal'ın yer aldığı "Hükümsüz" adlı dizi, üç zengin ev kadınını anlatan "Zehirli Çiçekler" ve senaryo ile başrolde İbrahim Büyükak'ın adını gördüğümüz "İlginç Bazı Olaylar" da diğer orijinal Exxen yapımları olacak.

Next Top Model, Rapstar gibi yarışmalar

Dünyada ses getiren "Next Top Model" yarışması Burcu Esmersoy sunumuyla, Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak'tan "Pişti" adlı magazin programı, Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir proje ile Tolga Çevik'in "Arkadaşım Hoşgeldin" ve Gökhan Çınar'ın "Katarsis" programları da Exxen'de olacak. Enis Arıkan'ın talk show'u ile Ceza ve Sagopa Kajmer'in jüride olacağı Rapstar yarışması da Exxen'in öne çıkan yapımlarından.

Belgesel, spor, astroloji, moda içerikleri

Extrem Sporlar, Astroloji Programı, Moda Polisi, Akıl Oyunları Veteriner Programı, Efsane Evler, Macera Sever, Pasta Savaşları, Top Gear gibi programlarla hemen hemen her alanda içeriği Exxen'de bulabileceğiz gibi duruyor. Ayrıca 140journos ekibi Exxen'de özel belgeseller hazırlıyor. Tosuncuk (Çiftlik Bank), Arda Turan, Ezhel, Bülent Ersoy gibi isimlerle bu belgesellerde karşılaşacağız. Bunun yanı sıra Mustafa Uslu Hagi ve Alex gibi futbol efsaneleri için belgeseller de hazırlayacak. Dumlupınar, Türkiye'deki seri katiller gibi konularda belgeseller de karşımıza çıkacak.

Çocuklara özel içerikler

Çocuklara özel içeriklerde ise Kral Şakir'den iki yeni çizgi film, yine Kral Şakir'in yapımcısı Varol Yaşaroğlu'ndan yeni bir çizgi dizi "Süper Bir Takım" ve Sihirli Annem dizisinin yeni bölümleri de Exxen'de olacak. TikTok fenomenleri Semiraminta ve Miço da Exxen'e özel şovlar hazırlayacaklar. 

YouTube fenomenleri de Exxen'de

Gençlere özel içeriklere baktığımızda lüks bir villada yolları kesişen 3 öğrenciyi anlatan "Öğrenci Evi" adlı bir yapım, üniversiteye giden Zeynep adlı karakterin para kazanmak için dadılık yaptığı "Dadı" adlı yapım, sosyal medya zorbalığını anlatan "Eziklerin Savaşı" adlı yapım ve iki gencin aşk hikayesini anlatan "Yaş 17" adlı yapımı görüyoruz. Bunların yanı sıra YouTube fenomenleri Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi isimler de Exxen'de olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.