Birinci yılını kutlayan Yarı Zamanlı ve Freelance pazar yeri Pariyer, 25 bin kullanıcıya ulaştı

Birinci yılını kutlayan Yarı Zamanlı ve Freelance pazar yeri Pariyer, 25 bin kullanıcıya ulaştı

Yarı zamanlı ve freelance iş arayanlar için pazar yeri olarak hizmet veren Pariyer'i ilk olarak geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Nisan ayında ise 14 bini aşkın üyeye ulaşan iş arayanlar için pazar yeri girişimi Pariyer, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kurulmuştu.

3 bine yakın iş ilanı yayınlandı

İlk yılını geride bırakan Pariyer, toplamda 25 bini aşkın üyeye de ulaştı. 1 yıl içinde 3 bine yakın iş ilanı yayınlayan Pariyer, tasarım anlamında değişiklikler de yaşadı. Uygun ücret tarifesi sunan Pariyer.com, işverenin zamandan ve maliyetten tasarruf etmesine olanak tanıyor.

Pariyer.com'un ilan ücretlerinden bahsedecek olursak, tekli iş ilanı 69, 3’lü paket 166 TL, 5’li ilan ise 259 TL +KDV. Ayrıca ön plana çıkmak isteyen iş ilanlarına bir hafta için 49 TL’ye vitrin ücreti de sunuluyor. İŞKUR Özel İstihdam Bürosu kapsamında çalışan Pariyer.com, kurumsal firmalarda minimum başvuru ile maksimum işe yerleştirme mantığıyla hareket ediyor.

Pariyer.com Kurucusu Meryem Bozkurt Sıtkı

Günümüzde şirketlerin iş başvurusu alma noktasında sıkıntı yaşamadığını belirten Pariyer.com Kurucusu Meryem Bozkurt Sıtkı, başvuru ön elemesinin çoğu iş yerinde İnsan Kaynakları departmanı tarafından yapıldığını ve ciddi bir zaman kaybına neden olduğunu belirtti.

Son olarak İTÜ Çekirdek bünyesinde hayat bulan Pariyer.com'un Eylül ayı itibariyle TİM-TEB Girişim Evi tarafından da destekleneceğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.