Boni'den alışveriş merkezleri için yeni çözüm: Smart Steps

Boni'den alışveriş merkezleri için yeni çözüm: Smart Steps

Yakın alan tabanlı mobil sadakat uygulaması Boni.me ve Boni yeni bir çözüm ile karşımızda. Boni'nin alışveriş merkezleri özelinde geliştirdiği bir çözüm olan Smart Steps, alışveriş merkezlerinde harita dönemini başlatmayı hedefliyor. İstanbul ve Chicago'da ofisleri bulunan Boni, 20 kişilik bir ekip ile büyümeye devam ediyor.

Kat planlarının harita uygulamalarına entegrasyonu olarak hizmet veren Smart Steps, kullanıcılarına Google ve Apple harita uygulamalarında yer almak, iç mekan haritaları ile kat bazlı görünürlük ve mağaza bilgilerinin güncellenmesi gibi avantajlar sunuyor.

Ziyaret süreleri, ziyaretçi analizleri, lokasyon analizleri ve daha fazlası

Geomatik altyapısı Boni'nin İTÜ Teknokent'te bulunan ofisinde İTÜ’lü harita mühendisleri ile gerçekleştirilen Smart Steps, binaların kat planları oluşturuyor ve harita haritalar ile entegrasyon süreci başlıyor. Bina yönetimlerinin Admin Paneli ile içerikleri yönetebildiğini ve her ay düzenli olarak ziyaret süreleri, ziyaretçi analizleri, lokasyon analizleri, haritalarda görüntülenme süreleri gibi bir çok bilginin olduğu detaylı bir analiz raporuna ulaşabildiklerini de belirtelim.

Entegrasyon ile alışveriş merkezleri güncel mağaza bilgileri ile arama motorlarında yer alır ve harita uygulamalarında kat bazlı iç mekan ayrıntıları ile gözükürler. Gelecekte entegrasyon sonrası verilen analiz raporlarını genişletmeyi hedefleyen Smart Steps, Akıllı Bina yönetimi kapsamı altında hizmet verdiği bina yönetimlerinin, insanlarla daha çok etkileşim kuracağı projeler üretmeyi de planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.