Banka kartlarını tek çatı altında toplamayı amaçlayan Curve, 10 milyon dolar yatırım aldı

Banka kartlarını tek çatı altında toplamayı amaçlayan Curve, 10 milyon dolar yatırım aldı

Banka kartlarını tek bir kart altında toplayarak, sadece tek bir kart ve tek bir şifre ile tüm banka kartlarını ve hesaplarınızı yönetmenizi sağlamayı amaçlayan girişim Curve, 10 milyon dolar Seri A yatırımı aldığını duyurdu.

Londra merkezli fintech girişimi Curve, kullanıcılarına tüm kartlarınızı tek bir kart altında konsolide etmeyi ve aynı zamanda bu kartlarını mobil uygulama aracılığıyla yönetebilmeyi vaat ediyor. Curve'un bir diğer amacı ise harcamayı değil, birikimi teşvik eden bir yapıda tasarlanmış olması. Bu yüzden daha çoklu banka kartlarına odaklanan yapısıyla herhangi bir kredi ürünü şimdilik sunmuyor, ancak kredi kartları da Curve hesabına eklenebiliyor. Curve kartların sağ alt köşesinde MasterCard logosu yer alıyor ve girişim altyapı hizmetini de MasterCard'dan alıyor.

Önemli isimler tarafından destekleniyor

Connect Ventures'ın liderlik ettiği yeni tur yatırımında İspanya merkezli Santander Bank'in yatırım kolu Santander Ventures da yer aldı. Daha önce de yaklaşık 2,5 milyon dolarlık bir tohum yatırımı alan Curve'ün tohum yatırımcıları arasında Samos Investments, Speedinvest, Seedcamp, London Co-Investment Fund, TransferWise kurucusu Taavet Hinrikus, Tandem isimli bankadan Ricky Knox, Azimo kurucusu Michael Kent, eskiden Google Wallet ekibinde yer alan Ed Wray ve Money20/20'nin kurucuları da bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.