Webrazzi Summit'te müşteri ve yatırımcılara ulaşmak isteyen girişimlere özel paket: Startup Lounge

Webrazzi Summit'te müşteri ve yatırımcılara ulaşmak isteyen girişimlere özel paket: Startup Lounge

Türkiye ve yakın coğrafyadan İnternet ile Teknoloji sektörlerinin buluşacağı Webrazzi Summit 2017, 18 Ekim Çarşamba günü düzenlenecek.

2 farklı sahne için ilgi çekici 10’larca konuşmacı, workshop salonları, sürprizlerle dolu fuaye alanı ve girişimcilik yarışması Webrazzi Arena'nın yanı sıra konferansımızın ilgi çekici parçalarından biri de Startup Lounge alanı.

Son iki senede olduğu gibi 10’larca girişim, birbirinden değerli Startup Lounge iş ortaklarımız ve 100’lerce katılımcıyla dolu olan Startup Lounge alanı, girişimciler için etkili bir tanıtım-pazarlama ve networking anlamı taşıyor. 2 Webrazzi Summit davetiyesi ve demo masasını kapsayan Startup Lounge paketimiz 4500 TL (KDV Dahil) değerinde.

Ödeme sayfasında BKM Express’i seçip ödemenizi bu yolla yaptığınızda yüzde 20 indirim kazanacağınızı ve dilerseniz taksitle de ödeme yapabileceğinizi söylemiş olalım.

Startup Lounge girişimcilere ne katıyor?

Startup Lounge alanının girişimcilere sağlayacağı değerlere maddeler halinde yer vermek gerekirse;

Geçen seneki Startup Lounge katılımcılarından Evdeki Bakıcım ekibi
  1. Startup Lounge paketi 2 kişi (kurucu ortaklar ya da girişim ekibi) için Webrazzi Summit 2017 davetiyesini ve 1 metre genişliğinde demo masasını (üzerinde girişimin logosu ve açıklamasıyla beraber) kapsar.
  2. Girişimciler, Startup Lounge alanında yer alarak potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalar.
  3. Girişimciler, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen 2 bine yakın Webrazzi Summit 2017 katılımcısıyla tanışma ve bu değerli kişilerden geri bildirim alabilme şansı elde eder.
  4. Girişimciler; Webrazzi Summit 2016’nın medya sponsorları (şu an için Bloomberg Businessweek, Fintechtime, Harvard Business Review ve Platin) başta olmak üzere konferansa katılacak basın mensuplarıyla da iletişim kurabilme imkanı yakalar.

Startup Lounge Plus paketimiz de var

Startup Lounge girişimleri ile aynı salonda yer alıp daha büyük bir (iki metre genişliğinde) demo masası sahibi olmak ve 4 kişilik davetiye hakkı elde etmek isteyen girişimler için bir de Startup Lounge Plus paketimizi oluşturduk. Sizlerden gelen talepler sonrası şekillenen Startup Lounge Plus paketimiz ise KDV Dahil 10 bin TL değerinde ve evet, BKM Express indirimi burada da geçerli.

Herhangi bir soru ya da görüşünüz içinse bize [email protected] e-posta adresi üzerinde ulaşabilmeniz mümkün. 18 Ekim’de Webrazzi Summit 2017’de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.