Yerli CRM platformu PratiXRM, tohum yatırım aldı

Yerli CRM platformu PratiXRM, tohum yatırım aldı

KOBİ'lere ve girişimlere online CRM hizmeti veren PratiXRM'i geçtiğimiz Mayıs ayında sizlere tanıtmıştık. Çok geçmeden yatırım haberini paylaşan PratiXRM, Alonet Bilgi'nin Genel Müdürü Haktan Saran'dan tohum yatırım aldığını  aktardı. 1 milyon dolar değerleme ile yapılan yatırımın miktarı ise paylaşılmadı.

Cem Kara ve Yahya Ekinci tarafından geliştirilen PratiXRM, iletişim ve dış kaynak çağrı merkezleri konusunda hizmet veriyor. Yatırım ile birlikte Alonet Bilgi firmasıyla teknoloji anlamında çözüm ortağı olan PratiXRM'in çatı şirketi PratiXmart, Alonet'in 30’a yakın kurumsal müşterisine çağrı merkezi teknoloji çözümleri sunacak. Yapılan yatırım ise yeni özelliklerin geliştirmesi, PratiXRM ekibinin büyütülmesi ve müşteri deneyiminin (CX) geliştirilmesi için kullanacak.

Geçtiğimiz Nisan'da kullanıma açılan genç girişim için Alonet anlaşması oldukça kritik. Zira girişimin Mayıs ayında bizimle paylaştığı verilere göre, PratiXRM'in 80 müşterisi var. İstanbul merkezli girişim, tavsiye motoru ve erişilebilir fiyatıyla da rakiplerinin önüne geçmek istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.