Samsung Galaxy Note 8, Ağustos ayında tanıtılabilir

Samsung Galaxy Note 8, Ağustos ayında tanıtılabilir

Note 7 modelinin yarattığı hayal kırıklığının izlerini silmesi beklenen Samsung Galaxy Note 8, Ağustos ayında karşımıza çıkabilir. Reuters'ın şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 modelini Ağustos ayında New York'ta düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacak.

Geçtiğimiz Mart sonunda tanıttığı Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri ile büyük başarı yakalayan Samsung, Galaxy Note 8 modeli ile başarısını devam ettirmek istiyor. Note 7 modelinin batarya problemleri yüzünden patlaması nedeniyle Note ailesi ile ilgili oluşan olumsuz havayı dağıtmak isteyen Samsung, Note 8 modelini Ağustos ayında tanıtarak yeni iPhone modellerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Galaxy S8 ailesinin izinden gidecek

Tasarım anlamında Galaxy S8 ailesinin izinden gidecek olan Samsung Galaxy Note 8, 6.2 inçlik Galaxy S8 Plus modelinden daha büyük bir ekrana sahip olacak. S8 ailesinde de gördüğümüz üzere çerçevesiz ve her iki tarafı da kıvrımlı "Infinity display" teknolojisine sahip olması beklenen Note 8, hoparlör destekli S Pen ile gelecek.

Tıpkı iPhone 7 Plus modelinde de olduğu gibi çift kamera ile gelecek olan Samsung Galaxy Note 8, Note 7 modelinde de olan iris tarayıcısı ve Bixby desteğine de sahip olacak. Son olarak Samsung'un konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.