ACLteslim, Revo Capital ve İstanbul Startup Angels'tan 660 bin TL yatırım aldı

ACLteslim, Revo Capital ve İstanbul Startup Angels'tan 660 bin TL yatırım aldı

Aynı gün ve özel teslimat dikeyinde taşımacılık platformu ACLteslim, birinci turda Revo Capital ve İstanbul Startup Angels'tan 660 bin TL yatırım aldı.

Daha önce 250 bin dolar değerinde tohum yatırım alan ACLteslim'in bu yeni yatırımına mevcut yatırımlar dışında İstanbul Startup Angels üyelerinden Hande Enes de katıldı ve tura Revo Capital liderlik etti.

2016'dan bu yana 50 binin üzerinde teslimat gerçekleştiren ACLteslim, yatırım sonrasında sözleşme-imza toplama hizmetine odaklanmayı ve hızlı teslimat yaptığı bölgeleri genişletmeyi planlıyor.

ACLteslim ekibi

ACLteslim yatırımla birlikte ters lojistik hizmetlerini de odağına alıyor

ACLteslim, mobil uygulamaları vasıtasıyla son kullanıcılarına anlık kurye hizmet sunmanın yanı sıra e-ticaret sitelerinin aynı gün teslimat ve restoranların da paket servis operasyonlarını üstlenebiliyor. Girişimin bugüne kadar hizmet verdiği firmalar arasında 1V1Y.COM, Babil.com ve Park Bravo gibi isimler bulunuyor.

Yukarıda da vurguladığımız gibi; iletişim, banka, yatırım ve enerji gibi sektörlerin müşteri kazanma süreçlerinde sıklıkla ihtiyaç duyduğu kapıda sözleşme toplama-imzalatma hizmetine odaklanan girişim, müşterileri için Türkiye genelinde 35 il için 1 gün içinde, diğer illere ise 3-4 gün içinde sözleşme-imza toplama hizmeti sunabiliyor.

Bu noktada BTK lisansına da sahip olan ACLteslim'in evrak görüntülerini tarayan ve doğrulayan mobil bir altyapı ile satış süreçlerini anlık olarak takibe yarayan bir yönetim paneli geliştirdiğini de ekleyelim.

Yıl içinde Türkiye çapında büyümesini sürdürmeyi hedefleyen, sonrası için de yurt dışı pazarlara açılmayı planlayan ACLteslim ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.