FIT Solutions ayda 60 milyar TL tutarında e-fatura düzenlenmesine aracılık ediyor

FIT Solutions ayda 60 milyar TL tutarında e-fatura düzenlenmesine aracılık ediyor

Yeni nesil finansal teknolojiler geliştiren FIT Solutions, kullanıcılarına e-fatura, e-arşiv, e-bilet, e-imza ve e-mutabakat gibi hizmetler sunuyor.

Bizimle paylaştığı bilgilere göre 4 binin üzerinde aktif ve ücret ödeyen kullanıcısı bulunan girişim, her ay 60 milyar TL değerinde e-fatura düzenlenmesine aracılık ediyor.

Türkiye'deki tüm e-faturaların yüzde 60'ını yönettiğini dile getiren şirket, sunduğu çözümlerle iş gücü, basım, arşiv ve kargo gibi maliyetlerin önüne geçebiliyor. FIT Solutions'ın müşteri portföyü ise büyük çaplı kurumsal şirketlerden KOBİ'lere, KOBİ'lerden internet girişimlerine kadar oldukça geniş.

2014 yılında Revo Capital'den yatırım alan FIT Solutions'ın yeni yatırım turuna hazırlandığı da öğrendiklerimiz arasında.

FIT Solutions e-fatura dışında çok sayıda e-hizmet sunuyor

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi müşterilerine e-fatura dışında çok sayıda hizmet sunan FIT Solutions'ın yevmiye defterlerinde ve büyük defterlerde yeralması gereken tüm bilgileri raporlayan e-defter, kağıt irsaliye süreçlerini dijital ortama taşıyan e-irsaliye, elektronik ortamdaki belgelere eklenen e-imza ve deniz, kara, hava taşımacılığı yapan ve etkinlik düzenleyen firmaların GİB’e göndermeleri zorunlu olan yolcu listelerini ve bilet verilerini kapsayan e-bilet gibi çok sayıda modülü bulunuyor.

Öte yandan FIT Solutions, agresif bir teklifle, e-faturaya geçmek isteyen girişimler için yüzde 75'lik bir indirim sunuyor. Sahip olduğu API'lar vasıtasıyla entegrasyon sürecini de olabildiğince kısaltmayı amaçlayan şirketin bu hamlesi kuşkusuz sektörde görmek istediğimiz hareketlerden. :)

Yurt dışına açılma planları

Dikkatli okurlarımız hatırlayacaktır, veri üzerinden katma değerli finansal çözümler sunmak isteyen şirketin LOGO Yazılım ile ortak projesi Figopara'dan da Webrazzi Online: SaaS içinde sizlere bahsetmiştik. Tüm bu bilgilere ek olarak FIT Solutions'ın orta vadede hizmetlerini yurt dışına sunma hedefi taşıdığını da eklemiş olalım.

FIT Solutions ve e-dönüşümle ilgili sizlere bilgilendirmeye devam edeceğiz. Son olarak; FIT Solutions CEO'su Koray Bahar'ı Webrazzi Online: Fintech kapsamında konuk ettiğimiz panele de dilerseniz göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.