Etkinlik pazarlamasında yeni bir dönem: Sahnede karma gerçeklik

Etkinlik pazarlamasında yeni bir dönem: Sahnede karma gerçeklik

Şimdiden geleceğin en önemli teknolojileri arasında gösterilen sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojilerinde de yarış, hız kesmeden devam ediyor. Teknolojilerin kullanım alanı sadece eğlence ve oyunla sınırlı değil. Etkinlik pazarlamasına alanına da kullanılan bu teknolojiler arasında, artırılmış gerçeklik sanal gerçekliğe oranla daha başarılı bir deneyim sunuyor. Bu alanda Türkiye'de çalışmalar yapan Codemodeon, Marketing Meetup Future etkinliği kapsamında canlı bir karma gerçeklik (Mixed Reality) sunumu gerçekleştirdi.

9 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen karma gerçeklik sunumu için hazırlanan videolar ise bugün paylaşıldı. Oldukça gerçekçi ve eğlenceli bir sunum hazırlayan Codemodeon, karma gerçekliğin bildiğimiz şekliyle etkinlik sahnesini baştan sona değiştirebileceğini gözler önüne seriyor. Artık sahne önünde oturup PowerPoint sunumlarını izleme tarihe karışıyor :)

Karma gerçeklik ile ilgili açıklamalarda bulunan Codemodeon kurucu ortaklarından Yağız Hatay, sahnede bir konu hakkında konuşurken izleyicilerin tepkilerini görme ihtiyacı hissettiğini fakat sanal gerçeklik ekipmanları nedeniyle işinin oldukça zorlaştığını da dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.