Yeni Adwords deneyimi yıl sonuna kadar tamamlanacak

Yeni Adwords deneyimi yıl sonuna kadar tamamlanacak

Google'ın Adwords üzerinde yaptığı değişiklikleri bir süredir merakla bekliyor ve takip ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde teknoloji şirketinin Adwords'ü Google Optimize ve Google Survey 360 ile birleştireceğini duyurmuştuk.  Son olarak, şirket yıl sonuna kadar bütün reklamverenlerin yeni Adwords deneyimine erişimlerinin olacağını açıkladı.

Aslında yeni Adwords deneyimi şu anda bir çok reklamverenin erişimine sunuldu. Google, erişimi sağladığı kişilere bir e-posta ile tanıtıcı bir açıklama gönderdi. Eğer konuyla ilgili Google'dan henüz bir e-posta almadıysanız, yılın sonuna kadar beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Yeni Adwords deneyimi ile pazarlamacıların işi daha da kolaylaşırken, sayfa yüklemelerinin ortalama %20 daha hızlı olduğu ifade ediliyor.

Yeni Adwords deneyiminden bazı ekran görüntüler şöyle:

Kampanya Yaratma

Performans Tahminleri

Açılış Sayfası Raporu

Google'la göre, yeni deneyime erişim elde eden reklamverenler, istedikleri zaman iki Adwords deneyimi arasında geçiş yapabilecekler. Son kullanılan deneyim bir sonraki deneyimde hatırlanacak.

Google'a göre reklamcılardan en çok gelen sorular şöyle:

  • Yeni AdWords deneyimi, hesapların, kampanyaların veya reklamların çalışma şeklini değiştirecek mi?

Hayır. İster önceki ister yeni AdWords deneyimini kullanıyor olun, hesabınız, kampanyalarınız ve reklamlarınız aynı şekilde çalışır

  • Mobil uygulama, AdWords'ün yeni deneyimine benzeyecek şekilde güncellendi mi?

Şimdilik güncellenmedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.