Netoloji, E-Flow BPM ürünüyle iş akış ve yönetim süreçlerini hızlandırıyor

Netoloji, E-Flow BPM ürünüyle iş akış ve yönetim süreçlerini hızlandırıyor

İş yönetiminde süreç modellemesi yapmak bugüne has bir yöntem değil. Fakat günümüzün teknolojileriyle iş akışı ve süreç modellemesi yapmak oldukça kolaylaşmış durumda. Netoloji.com da bunun iyi bir örneği ve şirketlerin iş süreçlerini verimli bir şekilde yönetmesine yardımcı oluyor.

Özgür Erol tarafından Ocak 2011'de Ankara’da kurulan Netoloji, Ar-Ge faaliyetlerini Ankara Üniversitesi Teknopark’ta, operasyonel faaliyetlerini ise İstanbul Ataşehir ofisinde sürdüren bir yazılım şirketi. Netoloji'nin iki yıl gibi bir sürede geliştirdiği E-Flow BPM (Business Process Management) ise iş süreci yönetimine odaklanan bulut tabanlı bir ürün. Özellikle yeni kurulan firmalar, tüm yönetimsel süreçlerini bu arayüzde tasarlayıp maliyet ve zaman tasarrufu sağlayabiliyor.

Biraz daha detay vermek gerekirse Netoloji E-Flow BPM ile finanstan satışa, satınalmadan, müşteri ilişkilerine kadar farklı iş süreçlerini sürükle bırak yöntemiyle görselleştirmek mümkün. E-Flow BPM , sadece görselleştirme yapmakla kalmıyor, onay işlemlerinizin tümünü, herkesin rahatlıkla kullanabileceği hızlı, kolay ve uygun fiyatlı bir iş akış yönetim sistemine çeviriyor. Çalışanlar kendine özgü her bir iş için, uyarlanabilir iş sıralaması ve iş akışı oluşturabiliyor. Anlık bildirimlerle de süreç takibi destekleniyor. Netoloji, belge onaylama ve yönlendirme özellikleri de sunuyor.

Tek seferlik veya abonelik modeliyle ücretlendirme seçenekleri olan E-Flow BPM şimdiye dek 100'den fazla müşteri ve 10 binden fazla kullanıcıya ulaşmış. Netoloji'nin e-ticaretten perakendeye kadar farklı sektörlerden müşterilerini bulunuyor. Türkiye ve yurt dışında 50'den fazla iş ortağı olan girişim, mobil uygulaması üzerinden de süreç kontrolüne imkân tanıyor.

"Sorunu en yakın insanın çözmesine olanak sağla" düşüncesiyle işe başladıklarını söyleyen Özgür Erol, yakın zamanda İzmir Ofisi ile Ege ve Akdeniz bölgesinde büyümeyi planladıklarını söylüyor ve bir sonraki aşamada yurtdışına açılmak istediklerini ekliyor.

Eğer siz de iş süreçlerinizi daha verimli ve kolay yönetilebilir hale getirmek istiyorsanız netoloji.com'u ziyaret edebilir, detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.