Şu an satın alamayacağınız 5 teknolojik oyuncak

Şu an satın alamayacağınız 5 teknolojik oyuncak

Teknolojinin gelişmesi ve Kickstarter benzeri platformların popülerleşmesiyle birlikte karşımıza çıkan ilginç teknolojik oyuncakların sayısı da her geçen gün artıyor. Kickstarter'da karşımıza çıkan fakat henüz satın alamayacağınız 5 ilginç ürünü sizler için sıraladık.

Dünyanın en küçük bahçesi

Başlığın oldukça ilginç olduğunun farkındayım fakat geçtiğimiz günlerde Kickstarter'da karşımıza çıkan "The World's Smallest Garden" projesi, adından da anlaşılabildiği üzere dünyanın en küçük bahçesi olmayı hedefliyor. Herhangi bir cam şişeyi ufak bir bahçeye çeviren The World's Smallest Garden, kolay bir şekilde bitki yetiştirmenize olanak sağlıyor. 40 dolardan başlayan fiyat etiketleriyle satışa çıkacak olan The World's Smallest Garden, önümüzdeki Eylül ayında satışa çıkacak.

Yapay zeka destekli elektrikli kaykay

Boosted board sayesinde kısa zamanda popüler olan elektrikli kaykaylara bir yenisi daha ekleniyor. Rakiplerinden farklı olarak yapay zeka desteğine sahip olan ve kullanıcısının sürüş tekniklerini öğrenebilen XTND, gelecekte şehir içi ulaşım için en iyi alternatiflerden biri olabilir. 2018'in Mart ayında satışa çıkacak olan XTND, 1,099 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Su altında gidebilen balık drone: BIKI

Geçtiğimiz Mart ayında karşımıza çıkan Gladius'a oldukça benzeyen BIKI, su altında kablosuz bir şekilde kontrol edilebilen gelişmiş bir drone modeli. 4K çözünürlüğünde videolar da çekebilen BIKI, 599 dolar fiyat etiketine sahip olacak ve önümüzdeki Eylül ayında dağıtılmaya başlanacak.

Su geçirmeyen drone: Splash Drone 3

Deniz altı için üretilmemiş bir drone olmasına rağmen su geçirmez olan Splash Drone 3, deniz veya havuz gibi ortamlarda yapılacak olan drone çekimleri için ideal. Tıpkı BIKI gibi 4K çözünürlüğünde videolar çekebilen Splash Drone 3, 1,149 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Listemizin en yararlı projesi olan The Read Read, görme engellilerin imdadına yetişiyor. Görme engelliler tarafından kullanılan Braille alfabesini çocuklara kolay bir şekilde öğretmek için yola çıkan The Read Read, önümüzdeki Kasım ayında 495 dolar fiyat etiketi ile satılmaya başlanacak.

https://ksr-video.imgix.net/projects/2965339/video-781720-h264_high.mp4

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.