Netflix Türkiye'nin ilk orijinal yapımının konusu ortaya çıktı

Netflix Türkiye'nin ilk orijinal yapımının konusu ortaya çıktı

Yaklaşık iki hafta önce Netflix Türkiye'nin ilk yerli orijinal yapımı için çalışmalara başladığını sizlere aktarmıştık. Bugün Netflix Türkiye'den yapılan açıklama ile birlikte dizinin konusu da ortaya çıkmış oldu. İlk yerli yapımı için O3 Medya ile anlaşan Netflix, Osmanlı ve Türk efsanelerinin yanı sıra tarihten esinlenen bir kahramanlık hikayesini anlatacak.

Dram türünde ve toplamda 10 bölümden oluşacak olan yerli yapım 2018 yılında tüm dünyada aynı anda, sadece Netflix’ten izlenebilecek. İstanbul'un kültürel zenginliğini ekrana yansıtmayı hedefleyen Netflix Türkiye, dizisinin konusu hakkında ip uçları da paylaştı.

Yerli süper kahraman dizisi

Netflix'in açıklamasında ise dizinin konusu “Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.” olarak tasvir ediliyor.

Paylaşılan bilgilere göre içinde fantastik ögeler de barındıran bir dram hikayesine sahip olması beklenen yerli dizinin baş yapımcılığını ise Onur Güvenatam üstlenecek. Son olarak konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Netflix Uluslararası Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack, ilk orijinal Türkçe dizilerini çekecek olmalarından dolayı heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.