Avrupa'nın en büyük finansal teknoloji etkinliği Money 20/20 Europe için geri sayım başladı

Avrupa'nın en büyük finansal teknoloji etkinliği Money 20/20 Europe için geri sayım başladı

Finansal ve inovasyon denince akla ilk gelen etkinliklerden biri olan Money 20/20 Europe, sektör sakinlerini bu yıl 26-28 Haziran arasında bir araya getirecek.

Webrazzi olarak medya destekçisi olduğumuz Money 20/20 Europe, finansal teknolojilerin (fintek-fintech) geleceğini bir çok açıdan ele alıyor ve önemli konuşmacıları ağırlıyor. Kopenhag'da düzenlenecek olan konferans bankacılığın evrimi, mobil ödemeler ve cüzdanlar, girişimcilik ve yatırım, yeni nesil perakende ve ticaret, POS ve açık platformlar, veri ve algoritma tabanlı inovasyonlar gibi çeşitli konu başlıklarını gündeme getirecek.

Finansal teknolojilerde güvenlik ve kullanıcı deneyimini de değinecek olan Money 20/20 Europe, Twitter ve Square girişimlerinin kurucu ortağı ve CEO'su Jack Dorsey, Rocket Internet Kurucu Ortağı ve CEO'su Oliver Samwer, BBVA CEO'su Carlos Torres Vila gibi büyük isimleri de konuşmacı olarak ağırlamaya hazırlanıyor. Amazon Pay'den AliPay'e kadar farklı ödeme sistemlerinin üst düzey yöneticileri de Haziran ayının son günlerinde Kopenhag'a gitmeyi bekliyor.

Webrazzi'ye özel indirim kodu

Geçen yıl 4 bine yakın katılımcıyı ağırlayan Money 20/20 Europe, bu sene 380 konuşmacıyı sahneye çıkaracak ve bir kez daha 'paranın geleceği'ni konuşacak. Eğer konferansa bilet almak isterseniz Webrazzi okurlarına özel 200 euro indirim sağlayan WEBR2017 kodunu kullanabilirsiniz.

Konferans hakkında detaylı bilgilere de money2020europe.com adresinden erişebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.