110 km menzilli elektrikli scooter Gogoro 2 tanıtıldı

110 km menzilli elektrikli scooter Gogoro 2 tanıtıldı

İlk olarak geçtiğimiz yılın Ocak ayında karşımıza çıkan Tayvan merkezli elektrikli scooter üreticisi Gogoro, yeni modeli olan Gogoro 2’yi tanıttı. Gelişen teknik özelliklere rağmen ilk modeline oranla daha uygun bir fiyattan satışa çıkacak olan Gogoro 2, şehir içi ulaşım için güçlü bir alternatif.

İlk etapta sadece Tayvan için satışa çıkacak olan Gogoro 2, yaz aylarında satışa sunulacak. 2017'nin sonu itibariyle başka pazarlara da açılması beklenen Gogoro 2'nin satış fiyatı ise 1295 dolar. Hatırlatmak gerekirse ilk Gogoro 3 bin 288 dolar fiyat etiketine sahipti.

110 km'lik uzun menzil

Beyaz, gri, turuncu, mavi, sarı ve kırmızı olmak üzere 6 renk seçeneğine ile gelen Gogoro 2, 6.4 kilowatt'lık motorsa sahip. İlk model ile benzer bir performans sunan Gogoro 2, 0'dan 50 km hıza 4.3 saniyede çıkabiliyor. En fazla 90 km hızlarına kadar çıkabilen Gogoro 2, 110 km gibi oldukça başarılı bir menzile sahip.

Mobil uygulama arayıcılığıyla akıllı telefonunuzla bağlantı kuran Gogoro 2, parmak izi sensörü de dahil olmak üzere çeşitli biyometrik güvenlik seçeneklerine de sahip. Gidon kısmında renkli bir LED ekran barındıran Gogoro 2'nin 50 farklı aksesuar seçeneğine sahip olduğunu da iletelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.