HBO Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor [Duyum]

Netflix'in Türkiye'ye gelmesi ile ülkemizde hareketlenen yeni nesil tv platformları HBO'nun ilgisini de çekmiş görünüyor. Cesur yapımlarla geleneksel kanalda RTÜK sınırlamalarından çekinen kanalın dijital platformu HBO GO ile adım atacağının beklendiğini belirterek devam edelim.
HBO Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor [Duyum]

Netflix'in Türkiye'ye gelmesi ile ülkemizde hareketlenen yeni nesil tv platformları HBO'nun ilgisini de çekmiş görünüyor. Cesur yapımlarla geleneksel kanalda RTÜK sınırlamalarından çekinen kanalın dijital platformu HBO GO ile adım atacağının beklendiğini belirterek devam edelim. Duyumlarımıza göre HBO, Türkiye'ye yakın zamanda adım atmak için pazardaki oyuncularla görüşmelere başlamış durumda.

Ülkemizde de gündemi belirleyen Game of Thrones'un haricinde internet sektörünün takip ettiği Silicon Valley gibi önemli dizilerin yayıncısı olan HBO'nun Türkiye'ye gelmesi konusunda Twitter'da uzun zamandır bir beklenti varmış:

Bu arada Twitter'la başlamışken belirtelim Mayıs 2014 tarihinde açılan HBOTürkiye adında bir hesap mevcut. Tek kişiyi takip eden hesap daha önce Doğuş Yayın Grubu'nda Sosyal Medya ve Dijital İş Geliştirme Yönetmeni olarak görev yapan Onur Aydın'ı takip ediyor.

HBO'nun Türkiye'ye gelişi ile ilgili gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Fi ile dijital yayın dünyasına damgasını vuran Puhu TV ve BluTV gibi yerel oyuncuların haricinde Netflix ve HBO ile sektörün daha da hareketleneceği ve markaların dijital reklam yatırımlarını yeniden planlayacağını şimdiden söylemek mümkün. Hatta hatırlayacağınız üzere bu konuda Webrazzi Mobil'de BluTV'den Aydın Doğan Yalçındağ ve  Puhu Tv'den Heni Hazbay'ı konuk alarak yeni nesil tv platformlarını dinlemiştik.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.